Dagar som blev veckor

o ja stämmer någ verkligen!

Har inte kunnat blogg på flera dagar nu, vilket är tråkigt. Men det blir lätt så när man har annat för sig på sommaren och man inte har bloggen i hands... Vilket det har varit sen onsdags.

Gränna och åter igen Gränna. Pappa och jag åkte ner till Gränna för att ha skoj så vi åkte i onsdags. När vi kom fram var klockan runt 12 ungefär, Vi chekade in på Campingen. Då vi sov Tält. Kan säga att Gränna camping är den bästa av dem jag har campat på, men fullt värd är den inte... Vi gick upp på storgatan/centrum ja elr vad man ska säga. Kollade på alla plokisar haha... Mycket gott fanns det iaf, men köpte bara en liten liten plokagris.
Blev att bada sen på kvällen, men fy vad kallt Brr..
Sen kollade vi in hamnen i stort sätt hela kvällen.

Torsdagen spenderades med mycket stora steg. Först vakna för sedan äta frukost Yummi! Jätte gott. Packa ihop tältet. springa på torget för att köpa polkisar, vilket tog tid att bestäma! För att åka över till ön för att bara har varit där. Komma tbx för att checka ut. Checka in på nytt i Jönköping. Åka till jönköping och kolla in den mest jobbigaste stan som finns, Går ju inte att hita något! För att gå tbx för sedan gå till sjön o bada. för att sen gå tbx t jönköping igen ta bussen t campingen. Sova!

Vakna kl.8 äta frukost, inte lika Yummi. Packa ihop tältet checka ut åka hem. komma hem runt 12 för att pusta ut. Åka vid 4 igen ner till Laholm. Stanna i regninga Älmhult för korv på Ikea. Åka vidare ner t Laholm, komma in i stugan o sen sova typ.

Vaknar göra iordning sig för att åka till malmö för att se fälttävlan! Kolla lite på terrängen som stod för dagen. Kolla på alla söta kaniner som hoppar! Tänkt om jag hade fått vara med den kaninen jag hade. Kolla in smådjurstältet och se massvis med andra små söta djur <3. Kolla på lite annat med. Sen kolla på den 3 stjärninga terrängen, varav en går omkull över hindret. Och några väljer att utgå. Åka hem efter en toppen tag stanna och äta pizza me.
Hem och sova, vakna mitt i natten av att det åskar :S inte kul. somnar om på nytt vaknar. Vädret inte på topp på morgnen, vi bestämer oss för att åka till ullaredet. Köpa lite hästsaker <3. Åka hem efter 3 timmars shoping. Åka ner till melby strand där det blåste som den, plocka lite snäckor! Hem och spela kort för att sen sova!

Vaknar äta frukost packa ihop allt. åka i bilen hem, stannar i tingsryd äter deras super biliga och goda glass! åka vidare hem. Sen hemma runt 1.

hade blivit toppen på allt om man hade fått träffa Anna med!

//Wicki







Namn, Mail, Blogg,