bild på ponnysanning

Kul att en av mina bilder är med på ponnysanning! :)


Tävlingen i bilder!

 
1:an i LD:n kom sjukt nära men hon hoppade iaf :) kändes dock inte konstigt, men bild och film ser det konstigft ut
 
 
 
2:an helt normalt allt stämmer!
 
3:an med på allt och tardet jätte bra :)
 
Anridning på 5:an och här ser man min sitts som är lite tillbaka vilket vi försöker fixa! men öronen framåt och jag gillar bilden dock i korsgalopp
Slutade att vi nollade vilket blir min andra nolla på två år i LD! grymt glad över att jag har hittat "vårat" eller mer mitt problem! Så nu jobbar vi hårt med det!
 
LC:n 1:a hindret, fick två startsignaler då jag gick imot hinder nummer två och funktionären river det när de ska fixa det, men hon tar ettan på första försöket :') gillar bilden dock ett minus för min min... men hästen är fin iaf :)
 
4:an oja min stora skräck i det hela... men kommer över på första försöket och ja där tog min enetgi slut tyvärr...
Men hästen hoppade o jag har inte hoppat på den höjden på jätte länge inte ens på träning :P
 
6:an i LC:n. stannade ut mig på 5:an men valde att hoppa 6:an då den låg bra till och var ett räcke, dock kom hon nära men hon hoppade vilket var bra! 
O ja man får hoppa ett hinder man inte har hoppat innan, och thifany bryr sig inte om sakerna i hindrena så därför jag hoppade ett utav de "mer" läskiga hinderna som sista språng ;)
 
Men är grymt nöjd med tävlingen! :DMår så jäkla bra just nu!

Sen skolan börjat så har jag mått mer än toppen nästan!
Skolan är helt grymt, trivs grymt bra i klassen o allt här helt okej :)
Thifany går bättre än bäst just nu, hon sköter sig utmärkt bra både i ridningen o på marken. Hästen att verkligen vuxit grymt mkt nu i somras. Hoppningen har vi fått tillbaka, iaf hon det är bara jag kvar och tänk igår startade vi 90cm vilket vi inte har gjort på år :) gick helt fantaiskt, kom över fyra hinder sen gav jag och ja det var jag som gav upp. En oxer på 90 var tillräckligt för mig! Så hästen vart grymt bra och nu ge jag mig på ett nytt försök i kalmar sen :) Hästen går att bada utan problem och det känns mer än bra, hon har verkligen blivit bättre :)
Sen är Nellie på bättrings vägen och taggad mer än någonsin vilket känns jätte bra! 
Jag mår så jävla bra nu. Det finns bara en sak som fattas, och mkt är att mitt eget fel då min tidinte räcker till vilket inte alls är bra, men hoppas jag löser det snart, för annars känns det som allt kör sig snart...
Men just är livet mer än topptopp! :DHej, fullt upp. Hejdå!

nej men där är så just nu. 
Den ända gången jag får det lugnt är i skolan, så ja det går i 180 jämt och ständigt här! men vet ni vad!? jag älskar't!
Att gå upp halv sju varje morgon är ju ingeting ju! bussen kvart i åtta skola från halv nio till halv fyra/fyra åka buss halv fyra/fyra vara hemma fyra/halv fyra sedan upp till stallet och rida två pass o sen kommer allt annat in också, sen är man hemma vid halv tio/tio o då e bare o dusche o äte och kolla igenom datorn oja sen är klockan elva/tolv.
 
Sa jag att jag hade fullt upp? om du har missat det så vet du nu.
Men just nu är mitt liv sjukt bra kan knappt har det mycket bättre nu, bara endast små detlajer som saknas i det hele :)Chips, juice och Energi

Det är en  j'vla tur att affären ligger så nära för annars hade jag nog inte överlevt kvällen, nä skoja men var grymt sugen på chips så trog ner o köpte det så klart! o så lite juice på det hela också! 
Har grymt mycket energi kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen, helt klart har livet börjat om på nytt nu när sklan började o ja det är precis som jag vill ha det. Att vara ensam tjej har inget mig emot inte alls! det grymt kul och ja jag trivs med det! Så skolan är helt okej det helt klart så.
 
Nä men om skulle ta tag i bloggande det lite så att det rullar ;) får försöka göra något åt den saken :)EE12

Idag vart det den första skoldagen o ja som sagt så går jag EE (el & Energiprogramet). 
Är ensam tjej bland 15 killar plus att VF endast består av killar med som jag tor också är 16 st. Så massor med killar :P sammanlagt är vi 5st på EE-progamt totalt i åk1-3.
Men helt okej första dag faktsikt förrutom att det skulle börja åska... Jag tål inte åska typ eller vad man ska säga, får jätte ont i huvudet oja det är inte så kul...
Men imon är det än ny dag :)inget specielt

vart gick den här dagen vägen? inte gjort ett piss idag känns det som faktiskt förrutom att jag har varit i stallet.
Gick upp runt 12 tror jag :P sen satt jag vid datorn till två halv tre, sen till nabben för att äta för sedan vidare till stallet. kom hem vid sju-åtta tiden och har suttit här hela tiden sen dess..Twitter

ja jag har twitter men det är sällan jag lägger upp något där utan jag har det just för en sak, men det var inte anledningen från första börja :P
Men ca 86% är relaterat till Speedway och och ca 77% är Speedwayförare och då får jag lära mig många olika språk eller iaf tre :P Först Svenska då men det mesta består av Engelska och jag som suger riktigt bra på, men jag lär ju lära mig mer. sen det sista är Danska som är väldigt roligt :) sen kommer det nog in lite allt möjligt spräk oxå ;)
Men det är rätt så kul att ha det för man får reda på rätt så mkt faktiskt :)Jag för länge sen ;)

Den äldsta bilden jag har hittat i datorn, hos pappa finns det bilder ända sen jag föddes typ :P
Bilden är tagen skolavslutningen 2006 så den är några år ;) plus att jag hade lugg då :P
I övrigt är bilden tagen ute på nynäs
Bilder från samma dag fast på kvällen ;)
 
Skolavslutning på min födelsedag, mindre roligt men michelle och jag åkte till Börjes efter allt :)
 
Och i övrigt så det Michelle och Fanny från Ponnybrudarna på bilden.
Michelle bloggar på http://www.nattstad.se/michelleeriksson 
Fanny bloggar på http://fannyyjohanssons.blogg.se/
 
Bild från sommaren 2008 och däe har jag mitt långa hår, har haft långt hår sedan jag var liten typ, endast när jag i trean klippte jag mig kortare men det vart inte snyggt så det fick bli långt igen och sedan 2009 klippte jag av mig det igen lite halvtlångt och sedan 2010 klippte jag det ännu kortare samt nu funderar jag på att skaffa långt igen ;)
 
Kvällen innan jag klippte mig kortare, håret vart då ca 50cm
 
Sommaren 2009 i Laholm
 
2010 färgade jag håret blondt och det var fort långt ;)
Här ser man hur blondt det är ;)
sista bilden som långt hår ;P
 
Fick gladögon våren 2011 om jag minns rätt :P och här är det kort hår
Blusen 2011 efter temaveckan i skolan då jag vart klädd så ;)
Sommaren 2011 halvlångt
 
Jag just nu fast lite längre hår nu :PI'm Back! :D

Vart borta ett bra tag nu, men iderna ligger på topp nu så det lä bli inlägg iaf :) och snart börjar skolan igen oja då finns det tid, och mitt schema får lov att vara chill faktsikt, sovmorgon på fredagar ett inte dumt det ;) samt sluta tidigt måndag och endast ha praktiska ämen på onsdag mitt i veckan! Dem har iaf tänkt till lite ;)
Samt så få jag ju busskort och kommer fixa det så jag åker fritt i hela länet under skolterminen! Helt okej!!!
Ja som sagt haft fullt upp under hela veckan och tidigare också...
 
Mail-adress: Wicki_10@hotmail.com
Bilder: fotograf.Wickiwallgren@gmail.com
Facebook: Wicki Wallgren
Twitter: Speedwaytjejen
Instagram: Speedwaytjejen
Youtube: 96miwi
Mobil: 072-575 67 94