Tisdag

Ännu en dag har gått o med andra ord en dag närmare torsdag o ledighet :) idag gjorde jag no-provet och det känns rätt så skönt att ha gjort o slippa tänka på det hela påsklovet oså :) samt så gjorde jag en muntlig sak i engelska o fick godkänt iaf :) på torsdag är det matteprov och muntligt i datatekniken vilket just nu känns lite kaos men det löser sig nog det med :)

Imon blir det västervik för lite sjukhusbesök oså, samt ska jag intervjua en person imon om framtid oså inför det nationella muntliga som jag har den 10 april, känns som det här kan bli en bra redovisning oxå då jag tycker det är intressant och har egna tankar om ämnet så då spinner det lättare på sen när man står där framme, har faktiskt lyckats få högsta betyg på muntliga när jag var som minst förbered men jag tyckte det var intressant och kunde det mesta i huvudet :) så hoppas på ett högt betyg den här gången med! För att ståndur framme har jag inga problem med för det kan bli upp till 20 min ibland fast vi ska hålla oss till 4 min men jag får hålla i det lite längre då det är bättre samt att de andra slipper redovisa då jag tar upp en del tid med hehe :P så jag är väldigt taggad inför muntliga saker och tycker det är rätt så kul så länge jag vet vad det är jag ska prata om så jag är säker på det jag säger :) kan tillägga att det inte var så under högstadietiden men nu tycker jag de är kul o mycket är nog tack vare våran svenska lärare :)

Nu ska jag sova för att få lite sovmorgon imon o ladda inför intervjun samt vara en dag närmre torsdag ;)
Dessa eviga dagar!!

Har en liten rolig App eller rolig o rolig kanske den inte är, men att den gör mig galen är en sak som är säkert!
Som imon har jag ett No-prov som jag själv har valt att lägga just då, då jag inte känner att jag inte kommer palla med ett prov efter mitt äntligen härliga påsklov! Vill liksom inte att ett prov ska förstöra hela mitt lov ;)
Sen är jag ledig på onsdag och det sitter inte fel för fem öre, samt att man får prata ut lite då med :) och inte för glömma dollar market som jag med 100% säkerhet kommer köpa på mig en hel dricka o snacks inför tors-tis!! Billigt är det var det är där :P
Efter det kommer torsdag, vilket det känns som en evighet till just nu.. Får då kommer älskling till mig o som jag längtar, tror nästan att jag inte vet vad jag ska ta vägen då jag längtar så! För att inte glömma mitt upp i allt har jag ett jävligt matteprov då med. Och både tis/ons/tors är det ridning av häst med!
För på fredagen blir tävling för mig o Nellie i 80cm o får se om jag startar 90cm med :) efter tävlingen blir det att köra alla saker till det ny stallet *en stor tumme upp för det!*
Lördag blir det att rida hästarna till de nya stallet då det blir en lagom tur i skogen för dem, samt så behöver de inte åka transport med :)
Söndag åker vi upp till elmia i Jönköping på bilutställningen, ville egentligen åka på lördagen men eftersom vi ska flytta hästarna då får det blir söndag ist :) blir ju en heldag där då :)
Måndag blir väl en redig slappa dag och inga måste i stort sätt. Tisdag in t Kalmar för läkarbesök o lite annat även ett läkarbesök i O-hamn med, efter åker vi hem till älskling :) på lördagen sen åker vi elmia i Jönköping ingen men den här gången för att gå på fiskesportsmässa!
Det är väl så det närmsta dagarna ser ut iaf :)

Nu till de dagar som sker på min App längre fram då.. Där finns bland annat alla nationella proven jag har, 6st är det och hur vidare normalt det är att räkna ner till nationella proven får man nog tycka lite som själv vill ;) Men det är ju trots allt de sista nationella proven på 3 år så tycker inte alls det är dumt eller konstigt :P och allt upplättas ju av att elitserien i speedwayen börjar! Det är ju bättre än bäst!! Till sist kan jag ju tillägga att det endast är 81 dagar kvar till sommarlov och jag fyller 17 år :)) hörde att det var 35 skoldagar kvar och det ska man väl klara av? ;) sedan är det bara 4 år kvar i skolan! :D

För att inte glömma så kommer jag få en iPad av skola. För att underlätta mitt skolarbete oså, eftersom jag skadat höger hand så pass att jag inte kan skriva med den och blir det för mycket skrivande med vänster får jag bara ont :/ men med det kan jag blogga mer då jag kommer kunna blogga ifrån den :) eftersom blogg-appen inte funkades på min surfplatta så har det inte blivit så mycket, då jag inte orkar mobilblogga längre inlägg, dock är ju det här ett mobilinlägg men det har tagit sin tid trots allt ;)

Ja det var väl att jag hade att skriva *haha* men det känns som en evighet tills torsdag just nu, ge mig torsdag o sol så snön försvinner med :D
God morgon

Vaknat till lite men ligger fortfarande kvar i min underbara säng :)
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, ska iaf upp och rida Nellie.
Sen blir väl att plugga till No-provet som jag har på tisdag, samt räkna matte för att ev göra ett prov på torsdag men vet inte riktigt det än.
Glass & 23 years :)

Äter just nu glass o ska redigera lite filmer oså, får hoppas det blir något bra av den!
Idag fyller Älskling 23år! o han kommer troligen på torsdag :D!SGP 2013!

Imon på morgon kl.4.00 börjar GP:et, fyfan som man längtat nu!! tror inte jag är själv om det dock.
 
Hoppas verkligen Emil Sayfutdinov får en bra start på året och han vinner såklart!'
Kommer nu börja blogga lite mer, men det mesta kommer att handla om Speedway :)
 
Mail-adress: Wicki_10@hotmail.com
Bilder: fotograf.Wickiwallgren@gmail.com
Facebook: Wicki Wallgren
Twitter: Speedwaytjejen
Instagram: Speedwaytjejen
Youtube: 96miwi
Mobil: 072-575 67 94