Fri :)

Känner mig fri inombords, allt känns så jävla bra. 
Efter dagen igår kände jag mig jävligt fri inombords och allt känns perfekt just! det finns inget jag skulle vilja ändra på. För igår öppnades nya portar o nu finns det inget som hindrar mig längre :D
 
Ordet är Fri och lugn, och det är resulterar med att jag är så trött då allt har släppt och det är jävligt bra just nu :)Go morgon

Ligger just nu i sängen o håller på att koka ihjäl, täckets fel helt enkelt ;) men pallar samtidigt inte att gå upp då kan känner hur mycket stryk min knän o fötter fick igår av kylan!!
Men upp måste jag ju någon gång då jag måste rida Nellie, tror det blir uteritt idag men vet inte då det känns risksamt att rida ut med Nellie då hon låter som en älg.. Men men det får man se helt enkelt väl då ;)

Nä nu ska jag nog ta o gå upp :P
Färgat håret

Färgat håret o det blev jävligt mörkt den här gången, men det blir nog oxå bra o lär nog vänja mig vid det med :)
Sjuk på hög nivå!

Vaknade idag av att jag mådde grymt dåligt! Så åkte inte skolan..

Men fick sådan ångest över att inte få göra matte provet, så nu väntar jag på bussen. Fast känner mig inte helt 100 okej men det får man ta! Vill bli av med matteprovet så jag kan läsa färdigt matte 1 den här terminen o då måste jag läsa på lovet nu för att det ska gå ihop sig. Så därför ville ja bli av med detta matteprov för att kunna följa min planering.

Ni kan få kalla mig hur sjuk som helst för sjuk är men ni kanske tycker jag är mer sjuk över det haha!!
Svart!

Ännu en morgon som man inte pallar gå upp. Tur det är sovmorgon imon :) o svit vad fort den här veckan har gått! Fast det gör nästan alla veckor hehe :P snart så har man ju gått en termin ju :O

Har inte kunnat lägga upp inlägg eller rättare sagt det har inte gått du blogg.se appen bråkar...
Sanningen

ska reda ut det här med att jag säger att folk säger att jag är player.
Jag har tagit upp de några gånger här, men det har aldrig blivit klart text på hur det egentligen är och hur jag känner.
 
Allt det här började i åttan, Vi var ett gäng som hade väldigt starka band i mellen oss och vissa är det lika stark i mellan idag. I våran ungdomskrets fanns det självklart killar och tjejer, vi var lika tajta allihopa och visa av oss kände varandra inom och utom. Tror det 3-4 killar i vårat gäng. Alla kände jag lika väl och vi hade alltid lika roligt fast det fanns duster ibland. Jag umgiks lika mycket med allihopa men i andras folks ögon umgiks jag väl allt för mycket med dem, och troligen olika mycket i olika perioder. Det fanns även ett ryckte att jag var ihop med en, men jag var aldrig ihop med någon, visligen var jag väl på g med någon utav dem, men efter har insett hur dum han var så brött jag upp allt ihop, och jag vet inte idag om han fick reda på varför. Har inte kontakten med honom längre fast han försökte kontakta mig ca 4 månader efter allt..
 
Allting fortstatte även in i nian och jag var väl ihop med "nya" enligt andra, och samma bullshit där jag var aldrig ihop med någon utav dem. Jag fick samma shit om och om igen, visst jag skrattar åt det, men vad gör man inte? Man vill väl inte bara ta imot all skit som kastas på en och sjunka allt längre och längre in. Jag vet inte om jag ska skylla mig själv för det, men det känns som det inte är mitt fel att det blev så eftersom inget utav det var sant. Utan det var vad folk trodde då de i antagligen tyckte att vi hade det för bra. Vi var bara vänner med starka band i mellan oss och hade roligt helt enkelt. 
 
Jag trodde att jag skulle få slippa det när jag började på gymnasiet. Men tror ni det? Nej så klart inte.. Visst jag började i klass med enbart killar vilket är 25st. Under den lilla tid som har gått har jag lyckas igen.. Det är samma sak på fritiden då jag umgås med mina vänner som är killar. Vi umgås och har kul, vilket man visst inte får enligt andra antagligen? 
 
Än idag skrattar jag åt det fast det sitter djupt inom mig.. Jag lever är lyckligt liv med världens finaste kille. Vilket jag oxå har fått ta en del skit för, för en viss sak bland mina vänner och andra. 
Men antagligen är det meningen att jag ska få bearbeta allt och känna mig lycklig de gånger det känns okej eller bra.
 
Jag kan avsluta med att jag enbart har haft ett förhållande och det är det jag har nu. Och jag älskar honom grymt mycket. Hur mycket de andra än tycker om det. Så vet jag vad som är rätt för att det känns rätt.
 
Jag älskar bara en och det är min finaste kille som befinner sig allt för långt borta från mig.. men jag älskar honom och saknar honom när vi inte är tillsammans. 
Älskar dig <33
 Dackarna inför 2013

Vet att jag kan få skit för det jag skriver nu, men det här är vad jag trycker! glöm inte det ;)
 
Kan börja och säga att de gör ett bra jobb för att få ett starkt Dackarna inför eliten 2013! Känns grymt bra inför 2013 som det ser ut just nu.
 
 
Förare som är klara för Dackarna 2013 är:
Darcy Ward
Michel Jepsen Jensen
Fredrik Lindgren
Patryk Dudek
Mikkel Michelsen
Dennis Andersson
Victor Palovaara
Simon Gutsafsson
 
En liten tycktill om varje förare;
Darcy då känns som ett lovande kort för Dackarna, tyckte han gjorde ett bra jobb föra året i Dackarna de gånger han körde och kör han på samma sätt 2013 känns han oslagbar!
 
Michel Jepsen Jensen - En förare som kan köra bra det vet vi med bra meriter i bagaget. Hoppas verkligen han ta fram det 2013 sen med! För är han på top känns han oslagbar men annars känns det inte lika lovande. Men förhoppningsvis tar han fram det bästa!
 
Fredrik Lindgren - den ända ursprungliga Dackare, han är den som har varit längst i Dackarna vad jag vet? och visst det känns bra att ha en som vet vad hemmabanan går för och tyckte han körde hyfsat bra iår, det var väl bara något lite som saknades, Men han är stor del av Dackarna.
 
Patryk Dudek - Känns bra att stannade kvar i Dackarna för vad bra han har kört och förvånat oss alla! en förare som har mycket kvar att ge! 
 
Mikkel Michelsen - En förare jag intehar något hum om alls faktiskt, följer han på Twitter dock och har ingen uppfattning eller åsikt om honom, men troligen är han ett bra kort!
 
Dennis Andersson - En förare jag aldrig har sett (vad jag minns) eller hört talas om så, men har alltid undrat över vem han är då jag följer honom på Twitter. Men han verkar iaf vara bra
 
Victor Palovaara - Vad ska jag säga, de gånger jag såg honom, överraskade han inte precis, men han är inte så gamal och med tiden kan han nog också bli en bra förare. 
 
Simon Gustafsson - Vem nu han är, Har ingen anning om vem det är men tror det säker blir bra senare!
 
Sen de Jag vet har skrivit på kontrakt för andra klubbar som jag kan utrycka mig om:
 
Andreas Jonsson - Hur mycket han än har kört för Dackarna så känns det bra att han lämnat Dackarna, visst man kommer alltid förknippa honom med Dackarna, men är ungefär som Hans Andersen var. 
Desutom tyckte jag att Andreas inte köre bra alls iår, och visst kan det inte köra bra alla kvällar men jag tyckte han körde för dåligt för ofta. Visst det fanns en o en annan kväll då han körde mycket bra. Men tror inte det hade hållt i längden helt ärligt, så det känns bra och okej att han inte kör Dackarna längre
 
Jonas Davidsson - Äntilgen säger jag, Och det är helt min egna åsikt, men vad gjorde han i Dackarna egentligen? Tytckte det var strongt gjort av Dackarna att låta honom match efter match köra. Tyckte inte alls att han körde bra i Dackarna. Sen får andra tycka vad de vill.
 
Linus Eklöf - har för mig att byta? men känns so inte någon större förlust, har för mig att inte körde så mycket iår..Ingen uppdatering idag tyvärr :/

Har inte kunnat blogga något idag då jag inte har haft någon tekning tyvärr :/ men ni har ju fått lite inlägg iaf :) skrev dem igår. O imon kommer ett till som har rubriken "sanningen" och det handlar om mig om just en punkt. Hoppas ni tycker det är läsvärt :)
Har även en till artist/grupp inlägg på går o även ett inlägg som jag länge har funderat på att skriva. Men det är vissa bitar som tar imot men tror ni skulle tycka det är läs värt! :)

Ikväll hoppade jag Thifany, behövde känna av henne o ha kul :) o visst hade vi det! Inget stopp eller ner o hon hoppade långa språng istället för att gå nära :) så tanken är att starta 80cm (LD) & 90cm/Stil (LC) på Udden den 18nov :) sen är det tävling hemma men vet inte än om det blir 80 elr 90cm eller båda ;) sen så ska jag ju tävla Nellie med i troligen 80cm :)

Här får ni en bild på uppvärmningen idag :)
Noice

Nämen oj! jag har funnit ännu en utav mina gamla favoritband! Bestämde mig för att kolla igenom deras låtar och helt plöstligt kunde jag nästintill alla deras låtar. Det är sådana låtar som pappa har spelat när jag har varit liten, då viste jag inte vad artisterna/grupperna hette. 
 
Men Noice har alltid funits i mitt bakhuvud och de låtar jag visste om var
och en kväll i tunnelbanan
 
sen hittade jag massvis med låtar som jag inte kunde motstå att sjunga med i, sådan som jag hörde för 6år sedan.

När jag fick höra den här, blev det OFTA det är dem som har gjort den här!! En låt som spelades jätte ofta när jag var liten, och minns hur man tolkade texten som ville när man var liten hehe... för lite fel var det trots allt. Men det är en barndomslåt för mig, som jag kan lyssna om och om igen
 
Likadant var det är men den här hade man iaf koll på texten och lyssnade på den när jag var lite äldre.
 
Den här tillhör utav den äldsta och jag minns hur mycket man gicj och sjöng på den och texten var som den var. Men är lätt en utav mina barndomslåtar som inte kan förstöras.
 
Minns att man kunde refrängen väldigt bra och tillhör oxå banrdomslåtar. 
 
Kan säga att nästan allas Noices låtar är kopplade till tiden som liten! För så mycket vi har spelat de här åtarna när jag har varit liten! Kommer aldrig tröttna på dem, och jag lätt sjunga med i dem om jag vill ;)Min Förebild

Jag har en idol, förebild ja allt det där. Jag vill säga att det här är en förebild för mig. Och nej det är inte inom ridsporten, jag ser inga ryttare som mina förebilder. har väldigt svårt att finna någon där det känns som för stor bredd av förebilder att välja på och ingen har väl gjort något större intryck på mig.
 
Min förbild finns inom speedwayen och jag har nämnt honom många gånger här! Emil Sayfudinov är det. 
Hur kan jag då ha honom som förebild när jag tävlar inom hoppning och dressyr? Det går väl inte?? Svaret är jo det är klart! Det räcker med se han lyckas med framgångar o hela köret, det är det som räknas som förebild. Han har gjort det där intrycket som gör honom till en förebild, det där lilla extra. Sen att han kör grymt bra och uppför sig trevilgt mot andra! och lyckas med det mesta. Allt för att vara en bra förebild. 
Det ska nog mycket till att jag skulle sluta heja på honom eller sluta ha honom förebild. 
O ja jag är ett fan av honom! Det är helt klart!
För cirka ett år sedan hade jag inte någon förebild. Och inte trodde jag att det skulle bli Emil, för här hemma sågs han som en "idiot" som inte kunde uppföra sig när han körde. Men efter ett tag insåg jag att det var han som var min förebild, min idol. Jag blev helt enkelt ett fan av honom!
 
Självklart har jag en av hans bilder som bakgrundsbild! Det är en självklarhet
 
Och det ända arbetet i Engelska som jag har fått VG på är om honom!
 Go morgon

Sitter just nu på bussen o lyssnar på musik o det är såklart Noice ;)
Lång dag idag :( sen upp till stallet o rida lektion o tror vi ska hoppa :)) vet dock inte om jag ska ta Thifany eller nellie, det får ja se sen ;)

Här får ni en höst bild, för nu är det verkligen höst.
Avslutar dagen med

Det ljuva ljuva livet!! Lyssnar på Noice ;)
Men go natt allers :)
Glad o snart söndag :)

Känner glädje känner lycka. Tror det har med musiken att göra ;) snart söndag :)) men först fredag med mycket kuligheter! :)
Vad vill ni läsa om?

Okej, är sugen på att skriva om något.
Men det är roligare om ni kommenterar vad just ni vill läsa! Blir mycket bättre text oså ;)
Så fritt fram att kommentera om vad just du vill läsa om, det kan vara om mig, om hästarna, speedway. Som sagt vad som helst :)
Fint inlägg om en elefant

Tycker ni ska gå in o läsa alvas blogg http://alvawretholm.blogg.se och inlägget Rara tycker det är jätte fint skrivet om elefant. Så gå in o läs hennes blogg :)
Min bakgrundsbild på mobilen

 
 Färgning

Känns som det är dags att färga, elr vad tycks?
Kör så klart på rött eftersom jag trivs i det :) o mitt hår har blivit längre också! Men tycker det ska bli ännu längre faktiskt ;)
Noice

Lyssnar på Noice o hittade en skiva inne på mediamarkt med dem o jag känner att jag måste köpa den ;) Noice är bland de bästa grupperna!
Just nu
...
Go morgon!

Idag blir det att klippa Thifany så länge klippmaskin vill funka -.- igår klippte jag Pascal o efter lite bråk med klippmaskin blev han färdig klippt, trodde ett tag att han skulle förbli halvklippt :/ men tillslut vart han heltklippt o klar :)

Så snart ska jag ta mig upp o äta lite, så go morgon folket :)
Go natt

Säger go natt nu, vart en blandat dag idag.. Men en häst klippt bara två kvar :P o nästa helg bär det av t Vetlanda :D
Nätterna

När jag önskade att du var hos mig o höll om mig
Älskar dig <33
Ny mobil :)

Äntligen fått min nya mobil :) blev en IPhone 4s ;) så jaow bättre uppdaterings möjligheter finns ;)
filmtime

Ingen kan älska som vi
alltså den film jag ser på

åter kommer senKalmar

ingen skola idag då jag ska t sjukhuset i kalmar. Blir även en del shopping med :) o så ska jag kolla på en ny mobil :)trötheten

Känner mig grymt trött just nu.. Känner bara för att varva ner ta det lugnt, inte har någotting att göra. Liksom liten minisemester.. Bara mysa ner sig och se på film, åka bort och bara får vara.
Så känner jag just nu att bara få vara ta det lugnt och inte har några krav på mig. Så trött så slut så jag nästan somnar tror jag!kylig morgon

hade helst varit i en varm säng än att stå o frysa på busshållplatsen..
tänk sen t vintern hur kallt det kommer bli.. uh vill helst slippa det!

idag är det kortdag som gäller, hemma vid halv tre o kan ta det lugnt o plugga lite..elva

sovmorgon idag t elva vilket var riktigt grymt skönt, sova elva timmar sitter fint ;)

Nu sitter jag hos mormor o morfar för att äta kyckling o ris :) ska bli så himlans gutt med det!

Senare blir det stallet o jag får se om jag kan klippa Thifany allt hänger på hur pass blöt o smutsig hon är ;)

o idag har jag väldigt ont i höger fot då Nellie trampade mig igår.. men så är livetmot stallet igen

åker nu mot stallet igen då vi har stallet ikv. Blir nog även att släpa Thifany i ridhuset också :) så är nog hemma vid åtta, ska försöka komma på något att skriva om ;)
0-4

fick till en jätte fin runda på Nellie idag :) Det var första 70cm för oss och det kändes grymt bra! fick ett pet i fas 2 men det var mitt fel då jag lägger henne fel på hindrena.. men hon är betydligt bättre nu och jätte lugn fast taggad på att hoppa :) så är jätte nöjd med dagens tävlingen o t våren syns vi nog ute på banan om allt rullar på som det gör nu :)

nu blir det att åka t mormor o morfar o äta o sen tbk t stallet o rida Thifany :)Tävling :)

Idag är det tävling som gäller :) ska starta 70cm med Nellie, o man får se hur det slutar ;)
efter blir det nog att rida Thifany :) hon är så fin att rida just nu o det känns så grymt bra :)

nä men om man skulle ta o gå upp ur sängen kanske! äro grymt trött!!

men go morgon folket :)Dackarna??

ska jag fortsätta hålla på dackarna?? eller är der Vetlanda som gäller eller kanske till och med möjligen indianerna??

ja har ju bollat med tanken att byta t Vetlanda några gånger nu, o för en vecka sedan kändes det 100 att det var Vetlanda som gällde. Men nu när Emil byte t indianerna kändes det inte lika okej längre.
Och första tanken var då, ska jag hålla på indianerna eller? o eftersom jag inte ens har funderat på det så sumpade jag den tanken direkt.
o just nu känns der som om jag kommer fortsätta att hålla på Dackarna o deras trupp ser helt lovande ut med både ward, MJJ o dudek. så det lutar o det Dackarna iaf :) det är bara om en vis förare börjar köra för Dackarna som kan få det för mig att inte hålla på dem, men tillkommer det en annan som det har pratas om kommer jag absolute hålla på dem oavsett va som händer!

så som så ser mina tankar ut just nu o det lutar åt Dackarna för just nu ;)skitgubbe


sitter o spelar skittgubbe med Stranke som har vunnit ca 95% hittills ikv då jag bara har vunnit tre gånger..

men blir även underhållen av josse & pesi som dansar någon japansk dans.
snart blir det fruktsallad :)rubrik

just nu umgås jag med mina vänner efter att ha varit i stallet. Red Thifany o shit vad fin hon är nu :') tycker att hon nästan är mkt finare än innan o det känns som vi är på väg upp igen :) så snart kanske vi kan tävla igen :)

imon är det tävling med Nellie o får se om det slutar med att jag sitter i taket i ridhuset hehe.. 70cm blir det iaf :)sovmorgon :)

sov morgon t åtta då pappa ringde o väckte mig typ.. o så kunde jag inte svara då min mobil fuckar sig -.- tur att jag ska få en ny snart :D

kort skoldag idag hemma vid halv fyra oja det är tidigt för att vara en fredag ;)


tog fram höst/vinterjackan idag o det är verkligen behövligt! för det är inte många plus ute!fixa det nu för fan!

nej nej inte alls arg eller så..
nä men som vanligt så glömmer jag ta med laddarsladden t mobilen upp ur bilen, så får ju snällt gå ner o hämta den. Oh fan nog med det så kommer jag inte ut ur trapphuset! för att låsfan lever sitt eget liv -.- der är en sak att den tjurar när man ska in, men när man ta mig fan ska ut så ska man ut!! o inte behöva gå igenom hela källaren o ut genom granntrapphuset..! så bostäder får ta mig fan fixa det nu, vi har sagt t om att det inte funkar helt 100 utifrån o de inte har fixat det, så är det nog på tiden att det händer något...

nu ska jag sova o ta vara på min sovmorgon imon o se alla klasskamrater plågas utav matteprovet imon som man redan har gjort ^^

så go natt allt folk :)25 min

så jävla drygt att missa bussen med 3 min o vänta i 30 min på nästa..
när jag kommer hem blir det stallet o rida två hästar. Blir att starta 70cm med Nellie på lördag :)

bild från senaste tävlingen med thiff i 90cm :)
neunhundertundvier

sal 904 sv. Fast har ingen svenska :P så chillit är det ;) venne när jag slutar idag då Johan inte kan bestämma sig.. men men skola som skola.God morgon!

sitter just nu på bussen o det är jävligt kallt ute! Även fast solen är framme..
så lyssnar på musik ;)

så mkt sol är det ute ;)
lugn skoldag idag tror jag :)
stallet sen o rida två hästar = att jag är döendes efteråt.äntligen!

Oh!! äntligen har blogg.se fixat en app för min mobil :D så nu kan jag blogg oftare! vet dock ej hur det är med bilder än ;)

men det här gjorde lätt min dag bättre!
nä nu blir det natter, så go natt alles ;)

så här kan det ser ut när man rider ut när de är kyligt o mysigt ;)
Topplista Spotify v.40

1. One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix) (Radio Edit) - Asaf Avidan & the Mojos
2. Det Bästa Man Kan Få - Issa
3. Den kärlek Du Ger Mej - Issa
4. We´ll be Coming Back feat. Example - Calvin Harris
5. This Is Love - Will.i.am 
6. Can't Fight This Feeling - REO Speedwagon
7. Hungry Hearts (Radio Edit) - Nause
8. I Love It - Icona Pop
9. I Cry - Flo Rida
 Mitt namn

Förrut tyckte jag inte alls om mitt namn, iaf inte att visa på sidor och bilder och dylikt. Det var något som kändes fel och jag tyckte inte alls om det..
 
När jag väl sen började fotografera var jag ju tvungen att "stämpla" min bilder med mitt namn. Men jag tyckte inte det såg fint ut med mitt namn. Så jag valde namnet Ponnyfotografen, helt okej namn det var ju trots allt ponnier jag fotograferade.
Men efter ett tag insåg jag allt mer att det kommer inte hålla med det namnet inte om mitt namn ska "synas". 
Själv tyckte jag att visa fotografera hade å "cheka" och speciela namn och varför hade jag int det? Dem hade så annorlunda namn tyckte jag.
Men tillslut insåg jag att jag hade ett annorlunda namn, ett namn som ingen annan heter... Och varför har jag inte tagit vara på det förrut? ja den fråga kan man ställa sig flera kommer om!
 
Nu skulle jag aldrig välja bort mitt namn, jag tycker det är grymt att ha mitt eget namn på bilderna och visa att det är jag som har tagit dem. Vet inte varför jag var så "rädd" i början att visa mitt nan att jga tyckte att det inte dög att visas..
Men idag är det mitt namn syns på bilderna!
 
 tjock för en kväll

tycker jag har rätten att kalla mig tjock ikväll faktiskt ;) satt i mig snart en hel påse vingummi hihi :) Så tycker jag har fullt rätt att kalla mig tjock ikväll i allafall bara för en kväll ;)
 
Får la bli en bild bara för att det inte har blivit mnågon på länge ;)
Min fina vita springare!Spotifylista: @bussen

lyssnar den på den varje dag i bussen. och det tillkommer alltid nya låtar jämt ;) men såg att den var 32min lång listan (bara än ;) ) men det är vad min resa tar omdagen ;)
 
Den kärlek du ger mig - Issa
Det bästa man kan få - Issa
Can't Fight This Feeling - REO Speedwagon
Take It On The Run - REO Speedwagon
Keep on loving you - REO Speedwagon
Hungry Hearts (Radio Edit) - Nause
We'll be coming back feat. Example - Calvin Harris
This Is Love - Will.i.am, Eva Simons
One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix) (Radio Edit) - Asaf Avidan & the Mojos
 
Det var spellistan @bussen ;) Finns så klart på min spotify :P
 
Nästa lista blir topplistan v.40 :) väntar bara på att spotify ska upptadera, men tro de göra't imon ;)frågor bara för att man tråkigt

SENASTE:

1. Dryck: Oboy!

2. Telefonsamtalet: mamma

3. SMS: Micke 

4. Mat: Ris o någon köttfärsfärs hehe

5. Gången du skrattade: i lördags tor jag

 

HAR DU NÅGONSIN:


6. Dejtat någon två gånger: nej

7. Har någon varit otrogen mot dig: tror inte det

8. Har du varit otrogen: nej

9. Förlorat någon speciell person: hmm... tror inte det

10. Varit deprimerad: ja

11. Varit så trött att du somnat sittandes: vem har inte? ;)

 

TRE FAVORITFÄRGER:


12. Röd

13.Rosa/Grå

14. Lila/Grönt/Brunt

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: ja

16. Fått ditt hjärta krossat: nej inte vad jag kan minnas iaf

17. Skrattat så att du har börjat gråta: självklart

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: självklart!

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja

20. Fått reda på något hemskt: hmm hemskt för stunden just då

21. Kysst en kompis: inte kompis..

 

BLANDAT:22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: är aldrig inne på Msn :P

23. Hur många barn vill du ha: 1 har jag alltid sagt

24. Har du några husdjur: ja

25. Vill du ändra ditt namn: Nej inte just nu, nöjd över mitt namn!

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: firade den i skolan på oknödagen..

27. Vilken tid vaknade du idag: halv sju - skola

28. Vad gjorde du igår kväll: Red två hästar och efter tv

29. Någonting som du längtar till: Vetlanda finalen!

30. Senaste gången du träffade din pappa: förrförra onsdagen

31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: en del

32. Vad lyssnar du på just nu: Can't fight this feeling

34. Vad gör dig irriterad just nu: tröttheten

 

OM DIG:36. Vad är ditt namn: Wicki

37. Singel/upptagen: Upptagen

38. Stjärntecken: Tvlling

39. Kille eller tjej: tjej

40. ålder: 17 eller juste 16 :P

41. längd: ca 1,74

42. skostorlek: 40/41/42

43. Hårfärg: Rött

44. Långt eller kort: mitt i mellan

45. husdjur: 2 marsvin

46: Ögonfärg: bruna vad jag minns

47. Vad gillar du gällande dig själv: min ärlighet tror jag

48. Piercings: -

49. Tattoos: ingen än men vill göra en!

50. Höger eller vänster: både och beror på vad

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: -

52. Piercing: -

53. Tatueringen: -

54. Bästa vän: finns en del

55. Sporten du spelade: spelar inget, men ridsport

56. Husdjur: Katt

57. Vaccination du minns: -

58. Konsert: -

59. Förälskelse: Micke

 

JUST NU:61. Äter du: vingummi

62. Dricker du: inget

63. Är du på väg att: somna hehe

64. Lyssnar du på: Take It On Run

65. Väntar du på: inget

 

DIN FRAMTID :66. Vill du ha barn: ja

67. Vill du gifta dig: har sagt att jag inte har tänkt gifta mig, men skulle inte neka till det!

68. Karriär i åtanke: för mycket, men hästarna iaf ;)

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?69. Läppar eller ögon: ögon tror jag

70. Kramar eller pussar: båda

71. Kortare eller längre: kortare inte så konstigt kankse ;)

72. Yngre eller äldre: Definitivt äldre!!

73. Romantisk eller spontan: romantisk

74. Snygg mage eller snygga armar: hmm vet inte

75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar

76. Känslig eller inte: vet inte 

77. Ragg eller förhållande: förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: blandning

 

HAR DU NÅGONSIN:79. Kysst en främling: tror inte det

80. Gjort något galet: ja helt klart

81. Tappat glasögon eller linser: hmm tror inte det

82. Haft sex på första dejten: nej

83. Krossat någons hjärta: tror det...

84. Har någon krossat ditt hjärta: tror tyvärr det..

85. Har du blivit dissad? asså vet inte

86. Dissat någon: vet inte :P

87. Gråtit när någon dött: har inget minne av det

88. Gillat din tjejkompis? (som vänn): Ja

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: för lite

90. Dina vänner: ja

91. Kärlek vid första ögonkastet: ja

92. Himeln: hmm vet inte

93. Tomten: nej

94. Att kyssas på första dejten: ja

95. Änglar: varför inte ;P

 

SVARA ÄRLIGT:97. Haft mer än en kille på samma gång: näe

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: de som står mig nära och hästarna!

100. Kan du påstå att det här är 100 sanning: tror det :)
Det blir finalen i Vetlanda!!

Shit asså vi har gått vidare till finalen i Vetlanda den 28/10!!
Vi trodde inte det igår då vi kom efter totalt med ett halft poäng, tänk ett halft poäng! så det känndes surt men istället för tre från våran zon gick 4 vidare! :')
Antagligen för att vi var så många lag i våran zon.
Så blir at åka till Vetlanda den 28 okt! vet inte om vi åker båda dagarna men det för vi se ;)
men det är grymt kul att vi kom till finalen iaf! dödens...

Hade inte orken igår att blogga då jag kom hem sent efter att näst intill tagit död på mig... Red nämligen två hästar igår med all smärta så resultatet var slutkörd!..
 
Men somligen lite bättre idag men det känns inte helt okej, för går fortfarande omlindad och mkt mer än förr, så ja det äro inte lätt just nu..
 
Kommer snart lägga upp en utav mina ca 40 spelistor på spotify här ;)
 
Och tillsist så höll jag på att missa bussen iag :( men gjorde inte det :)vill bara stryka över denna söndag..

sovit t nio typ o jag orkar inte gå upp.. Har jävligt ont i benen o nacken o säkert huvudet med.. Så helst skulle jag bara vilja somna om o sova resten av dagen för att slippa smärtan :/ kommer iaf ligga kvar i sängen tills mamma kommer hem!
känner att om jag går upp så pallar jag det inte då min fotled blev pajad igår :/ nu ska ja ta o chilla vidare i sängen för sedan åka t udden o heja på bätteroppna så vi tar oss t Vetlanda!
skriver mer sen ikv!  God morgon

Kan säga att det är svårt att skriva på datorn då rörligheten i handlederna inte är så stor, då jag har lindat in dem! ;)
2 prov idag men samtidigt så har jag sovmorgon så tog den t att plugga ;) dock så är jag hemma vid fem idag :/ lite surt på en fredag tycker jag men vet de som går t fem i skolan på fredagar.. kan inte vara kul precis..
Har fullt hus ikväll o man får se hur det slutar men har två övernattare o ev så bli en kvar tills söndag oxå hehe..
Men ja helgen är fullbokad iaf!
Nu ska jag fortsätta att plugga då inte bussen går förrens 9.12 :)Bara 10 veckor kvar !?

Sant som allt så här det bara 10 skolveckor kvar plus ett hötslov med ;) Men grymt vad snabbt det har gått det känns som det var igår man satt i aulan me nsamtidigt en evighet sedan dess... Hur jävla snabbt ska de här tre åren gå!? snart e sjättedel gjord, Shit vad tiden går snabbt ibland!! Det är iaf ett tecken på att amn trivs i klassen ;) Och jag göro det då va ;)
 
Men tänk snart jul o nyår och snart är 2012 över.. ja så snabbt gick det och ja 2012 har varit bra år faktsikt ;)Min top-6 på Spotify v.39

1. We'll Be Coming Back feat. Example - Calvin Harris
2. Vi hade Allt - Trofast
3. Hungry Herats - Radio Edit - Nause
4. This Is Love - Will.i.am
5. Vart jag än går - Stiftelsen
6. I Love it - Icona Pop
 Boxare livet ut men nu är denna dag slut!

Haha lyckad rubrik!
Intar sängen och hoppas på att man kan sova pga smärtor! 
Imon torsdag en dag närmare lördag! :)
 Inser att jag kommer bli sedd som boxare hela veckan ut ;) bara at tleva med at!
 
Boxaren kommer finnas där i veckans tid
Jag kan inte slåss mot känslorna
Älskar dig <33..CV..

Suttit och skrivt CV hela kvällen känns det som.. inser bara att det aldrig är lätt att göra något helt nytt! 
Hoppas på att få skriva få CV i mitt liv! för det jag egentligen vill arbeta med behöver jag inget CV till ;P
Så ja får jag jobba med det jag vill från första början komme det kännas grymt bra bara det att den linje jag går med nu har inte alls med mitt drömjobb att göra.. Men har erfarenhet om det från mitt liv. Ja ibland behövs inte utbildning faktiskt bara en lite gnutta ;)
 
Men känner mig iaf färdig med det här CV fast jag skrev om ett annat jobb mot det jag skulle tror jag :P så ja hittade typ på ett men känner att jag lyckades bäst med det jobbet istället och jag skulle kunna tänka mig jobba som det oxå ;)
 
Nu ska jag ta det lungt och bara finnas till ;)F5 - Ny design!

Nu har jag ändrat min design här bloggen så klicka på F5 så får ni se den ;) Det är samma header men nytt i övrigt :) Hoppas ni gillar den :)
 En ständig smärta

Ibland känns det för jävligt.. Att alltid få ha smärtan med mig varje dag. Att varje dag vakna med smärtan vet att den alltid kommer finnas där. Men att det finns perioder då allt är värre då allt kommer på en gång. Det finns perioder då det känns lättare men det finns aldrig den stunden då man inte känner något. För den lilla smärtan kommer alltid att vara där finnas där för all framtid. Det går inte att bota hur lätt som helst det ända är att ta mängder av tabletter som kanske inte hälper ändon.
Jag kommer alltid få leva med den lilla smärtan och ibland är det värre. Nu är det den värsta perioden och det tar tid att komma ur den. Det är en tidsfråga tills man blir bra igen.. Jag levt med det i många år och minns hur illa det har varit alla gånger, jag minns hur lång tid det tar och jag vet att jag aldrig blir av med det.
Jag kommer att kämpa och vara glad för att slippa känna smärtan ibland de få stunder jag kan få. 
Jag lever med smärtor i handleder, knän, ben och fotleder och ett huvud som ständigt gör ont. Vissa dagar bättre andra dagar värre. Jag vill bara säga att jag lever en ständig smärta. Jag vill bara skriva av mig och känna en lättnad. 
Jag vet att det kommer bli bra men det kommer aldrig bli 100 det kommer alltid finnas där, men det finns stunder då jag tänker på annat och känner smärtan. De stunderna är få men de finns och jag ska ta vara på dem.
Min smärta mitt liv
 
"Jag vill bara skriva av mig och känna en lättnad." "Kan inte slåss mot känslan"

Två bilder hur mina handleder har sätt ut igår & idag och hur det kommer ser ut i en veckas tid tro...
 
 
 
Och lovar smärtans känns fast inte lika mycket när det ser ut så här...
 Hemma medans de andra har lektion! :)

Lyckligt lottad idag känns det som på ett sätt faktiskt :) Kom hem vi ett och endast haft två ½ lektioner idag :) 
Hade igen Mekatronik då vi hade en fjärdels klassundervissning vilket är att enbart 4st lektion ;) så gick sedan bort till idrotten och frågade vad jag skulle göra då jag är handikappad ;) så fick göra lite arbete som jag han att göra på Mekatroniktimmen!! Sen sista lektion är vi halv klass så då haver jag inte den ;) Och så är det som de än har idrott och ja är hemma hehe :P
 
I övrigt känns det som min fot är dubbelt så stor och jag kan knaptt skriva då jag är totalt stel i handlederna då jag har lindat dem ;) men livet är så ibland. Ska ta ett skrittpass på hästen ikv. Har nu tänkt göra lite skolarbeten ;)
en sak ska vara inne imon så kanske dags att göra den då jag inte har börjat hehe...
 
Åter till arbete med andra ord ;)Go natt..

Säger go natt och hoppas på att ha mindre ont i lederna imon! får se hur det blir den saken har en känsla av att det blir samma som idag och det kommer nog förbli så en vecka fram över :/ men ibland är livet hårt tyvärr ;( 
Men det känns ändo helt okej att gå runt där med två omlindade handleder.. folk kan ju alltid fråga sig själva vad jag har gjort hehe :P samt så kanske jag slipper idrotten imon hehe..
Snart lördag o jag få åka till Hultsfred! :) den känslan..

Känslorna far upp och ner.. men inerst inne vet jag att det är positivt och det väldigt skönt :)
Men det inte kul att gå runt här hemma och känna sig.. ja så där nere.. Nog med att alla ledsmärtor finns där så är det ändo den känslan man har när man är nere som tar mest på än..
Ja jag vet iaf att det längst inne är en positiv känsla bara att man ibland saknar personen för mycket
 
<33omlindad..

 nu vart denna skoldag över..

gårdagens effekt av att ha ont i alla leder som går typ fortsatte idag oxå, började med att enbart linda in höger handled o fot men fick även inse att vänster handled också ville ha bandage ;P så har gått hela dagen med lindade handleder o en fot... Nu har det börjat bli riktigt illa det här :/
ridning ikv o vet inte om vi har hoppning men tror det :)
nu kan jag inte skriva mer då jag får för ont ;)kommande helg lika som förra...

Ta go natter nu... Vart en seg o trött dag idag så sängen känns väldigt bra just nu. 
Inser att kommande helg kommer bli lika intensiv som förra.. Långfredag i skolan hemma i ca 1,5 timme för sedan bort till Tonår som slutar vid tio/elva upp sedan vid sju dagen efter. Hultsfred hela dagen och sista aktivetet är vid halv åtta så är säkert hemma vid tio/elva/tolv. Sov morgon på det och vid tolv/ett ska man vara på plats på udden.
Ja det var min helg det... ;)
 Presentation??

Har funderat länge över att göra en presentation om mig själv eftersom det inte finns någon rikigt bra här, Men det finns saker som tar emot att skriva om som är en del av presentationen. Så jag vet inte rikigt det känns som att jag kommer få skit o massa för att jag kommer skriva ut om det. Men känner ändo på samma gång att det skulle behövas komma ut då jag får skit för det på annat håll. Det äro inte så lätt ibland faktiskt. Men får se hur jag gör men den biten men någon gång hoppas jag att det kommer ut en! :)
 
Nu ska jag fortsätta att fixa gamla bilder ;)Kort dag & Bilder

Kort dag idag :) Men fy vad trög den har varit o jag är helt slut körd, Tror det har med helgen att göra för det har inte varit mycket sömn! Men gud vad kul vi hade i fredags :) 
 
Ska fortsätta att redigera bilderna och göra chokladbollar :)
 
Bilder från Tingsryd 2011
 
 
 
 
Mail-adress: Wicki_10@hotmail.com
Bilder: fotograf.Wickiwallgren@gmail.com
Facebook: Wicki Wallgren
Twitter: Speedwaytjejen
Instagram: Speedwaytjejen
Youtube: 96miwi
Mobil: 072-575 67 94