visste ni...?

att jag har blivit jagad av polisen en gång?
att jag har smitit från tullen en gång?

Ung o galen heter det va?
så jag är inte den lilla snälla och prick fria tösen jag inte ;)

Och jag lovar allt är sant och det finns lite mindre  busiga saker också ;) hehe...Lycka

Att idag känna att allt funkar 100% hästen är i toppform och på hugget o allt. Fin ii hopppningen - ställer upp och hoppar i vilket läge som helst. Fin i dressyren - söker sig allt mer och mer till form.
allt är slit som har lagts ner har gett resultat och jag är mer än lycklig. Det här en av mina bättre presenter för iår!
Tänk snart hela 3år har man ridit hästen och vilket band det är i mellan oss, attt hästen varit klassad som farlig och vart dömd till döden ett par gånger, och nu står hon här! En vilja av stål är vad damen har och hon förbli en häst på miljonen, aldrig att jag kommer hitta en häst som henne igen never in my life again.

Det här hindret ligger på 90 cm och hon klipper det lätt...sista torsdagen på skolan!

Idag är det sista torsdagen på parkskolan :) helt okej faktiskt! Kollar på min sista idrottslektion idag ;) pallade helt enkelt inte att vara med, nä men har träningsvärk i hela kroppen sen igår.
idag får jag tillbaka mitt engelskaarbete o det ska bli kul vad man får för betyg på det :) ligger mycket tid bakom det o lite pengar oxå ;)
idag hämtar vi ut mitt pass o tänkt det är bara en vecka kvar tills jag åker t Berlin igen :D senare idag blir det stallet ;) skit taggad t helgen faktiskt fast det gäller hoppning! Men allt kraft hämtar jag från Dackarnas framgång iår, de e liksom som ett bevis att föra årets resultat inte påvärkar årets! Det gick ju dåligt för mig föra året så varför skulle inte det vända för mig oxå ;) första tävlingen gick ju bättre än väntat! Så kanske lite press o bara ha kul kanske det funkar?? Ja det återstår att se ;)


Bilder: Dackarna-Västervik 15 Maj Del 4
Bilder: Dackarna-Västervik 15 Maj Del 3
Bilder: Dackarna-Västervik 15 Maj Del 2
Bilder: Dackarna-Västervik 15 Maj Del 1

Här kommer en del bilder från Speedwayen den 15 Maj.
Dackarna-Västervik
längtan

Att 2 veckor kan känns som ett år en evighet tills dess, när 6 månader känns som 2 veckor sedan sist.
lova mig att du alltid finns där. Jag kommer aldrig släppa taget om dig .


Äntligen!

Änrligen är jag färdig med alla skolarbeten som jag hade kvar att göra! Så himla gutt :D Så nu är det bara 8 "riktiga" skoldagar kvar :P Sen åker man ju till Berlin den 7 juni och betygen sätts den 8:de ;P
Men så gutt att allt är klart så nu kan man ju ta sommarlov och allt och slippa känna att man har hundra skolarbeten att göra :) Hade nog upp till 8 skolarbetan att göra och allt har jag fixat på 2-3 veckor inte illa det ;) vissa har varit sedan början på året iaf efter sportlovet typ :P
Nu återstår endast 2 prov och det ett fixas nu på fredag och är det ända plugga på prov då det är atomfysik elr vad det heter hehe... men det är ju lätt ;) sen är det matteprov och ska jag vara ärlig så vet jag inte ens om jag ska göra det elr ej?? det återstå att se... men i sånna fall blir det den 5 juni!
Nu kan livet börja rulla som normalt igen :)))
lugnt stillsamt och en saknad

Blir lugnare ikväll då man över ger blusen för att se på Speedway istället! Mycke bättre ;)
Ridit hästen o jag allt är klart!
imon bär det av till kalmar för lite shopping :D

Vill bara det ska bli den 12 juni så man kan vara glad igen...
Den lättaste frågan har inget svar

Tusen frågor utan svar, En bild Tusen ord. Därför kommer det alltid för bli så

Och jag kommer aldrig släppa taget om dig.


IG / MVG

Jag kommer aldrig i hela mitt liv bli någon konstnär som målar,med färg iaf! Fattar inte varför vi bli tvugna till att måla i skolan!? Men någon e det väl som vill tjäna pengar på att! Hur som helst har jag bara målat en fjärdedel av målningen o tänker lever göra mer på den! Jag tänker inte vara som alla andra o göra det lärarna säger. Målningen blir ändon inte bra o varför då ens försöka göra något? Skiter i om hon sätter IG men det blir jävligt synd om henne när hon satt MVG på provet ;) jag är så väcka duktig med skrift men inte att måla o liknade ;)
istället taggar man matte med högsta musik sen;)


nackdelen med sommaren...

Äro luften alltså! Det är det sista man tänker på när man vill ha somnar... Det räcker ju inte bara med att bli biten utan man måste ju oxå bli svulen runt bettet oxå! Asså att vara känslig mot mygg förstör typ hela sommaren.
ikv när vi red var ju såklart myggen framme o jag red i kortarmat o resultatet blir ju att man flera hundra bett och att det kommer klia hela natten så ingen sömn ikv helt enkelt -.-

passet idag var helt okej! Tränade på galoppen o som vanligt var man snabbast hehe. Men det e så kul för hon lyssnar på allt jag gör med henne. Vi blir som ett ;) klarar till och med att rida med jockyläder i en dressyrsadel i galopp :)


40 elr kanske lite mindre minuter kvar av dagens skola

Sitter just nu på tyskan och som vanligt har vi vikarie... Har ju alltid varit så sedan sjuan o till och med inställt! Men icke idag när vi ändon inte har något att göra...

hur som helst följer jag med oddo sen när vi har slutat för att kolla på skor åt henne. Jag skickade ju efter mina igår :)) sen after that blir det stallet :D lektion ikv dressyr på schemat ikv :) ja nu återstår ca 30 min utav lektionen om inte 10 ;)


50% klart 50% återstår

Ja 50% om inte lite mer av alla skolarbeten är färdiga helt okej! Återstår ju bara 50% kvar då -.-
Men No:n som skullehavarit inne för en månad sen är färdig!
Har dockfixat endast 25% av de två arbeterna i hemkunskapen men den ena är snart helt färdig så då återstår bara det andra arbetet :)
Första So:n blev jag färdig med föra gången :) O nu ca 50% kvar på det andra arbetet plus 100% på det de håller på med nu!
Men matte, Engelskan och svenskan är helt klart :) Så på Engeslka lektionerna kan jag arbeta med de andra ämen helt chill det! Bra lärare man har ;)
Men nu ska jag börja med So:n så det bara är 25% och helst 0% kvar på 50% arbetet...


Livet rullar på mer än bra

Redan till helgen blir det toppen, äntligenpå typ flera helger lägger jag tid på mina bästa vänner. Ser fram imot bluesfestivalen och allt, samt hela helgen. Ska bara lyckas trycka in hästen också. Ska ju tävla i Nybro den 2 juni i hoppning Wopa! Ni läste rätt hoppning är det som gäller o jag har inte hoppat med henne på år känns det som men vi kör som det rycker och med ett leende in på banan kan inget får oss att falla.
Åter mitt rullande liv nu!
6 juni är ju röd dag vilket är början på ett toppen liv. 7 juni åker jag och mormor till Berlin och kommer hem på måndag morgon alltså den 11 Juni! Mer än grymt helt enkelt säger jag bara! för sedan 12 juni bli det bästa i mitt liv, den kvällen kommer jag vara så glad och lycklig och inse vilket underbart liv jag lever! För sedan fylla år den 14juni hmmm 16 på pappret men 17 i själen inte lätt det ;) 15 juni tar helvet slut och jag kan bara blicka fram över ett framtids fullt liv men nya krafter. Sommaren 2012 kommer vara den sommar som jag kommer minnas i all evighet!Glad och lycklig

just nu är så Glad och jag varför det finns bara en sak och den vill jag inte dela.
Just nu kan inse hur bra jag har det och hur bra jag kommer få det.
Det finns bara en sak och det är att jag längtar till sommaren 2012 mer än något!
Fan sommaren detta år kommer var den bästa på länge så länge jag inte håller mig instängd.
Det finns inget bättre än vad just nu känner jag älskar det och jag är så glad.
Kärlek till sommaren 2012! <3333Tävlat

Tävling imorse, hela vägen till torestorp ;) kom fram 1,5 timme tidigare busigt jag vet :P
Men han iaf rida fram henne ordentligt oså, vart jätte fin på framridningen! Blev inte samma på själva banan men fick över 50% igen :') asså trodde ldrig att jag skulle få över 50% så här snabbt!
Kanske kommer upp film sen men det beror på om darton vill som jag ;)
nöjd med dagen iaf :D
Galen vetenskapare it´s here!

Jaow har har ni honom O.o e Henne ska det väl vara!?
Okej har ni den galna vetskaspmannen... Eh NEJ Kvinna!!
Okej har har ni henne den galna vetenskapskvinnan hehe


Jaow spexfoto vart de ju idag dååå... Så man fick ju snällt går runt i de kläder man hade, nämligen Jimmys kemirock haha XP Nä men lånade den utav honom o wopa här har ni mig då va. gått runt så där från nio till halv två typ ;)
Avslutar med den bilden bara för att vara så galen som möjligt ;)
Bjuder på att ;)speedway ikv :D

Åker t målilla ikv för att se Dackarna möta Västervik kalla om stort pådrag det kommer bli :) så kameran är ett måste ikv! Och säkert bara för att jag kommer kommer dem förlora :P nä men man får väl hoppas att det går bra för dem iaf :)
så ikv blir det ingen ridlektion för mig, lite tråkigt kanske men vill så gärna åka o titta ju!


Välkommen till mitt liv

Jag lever mitt liv medans du lever ditt - right? 
i min värld finns det inga omöjligheter det är bara jag som sätter stopp, det är ju min värld vad trodde du?
I min värld får jag vara med vem som helst och göra vad som helst fast det ser konstigt i dina ögon - det är ju min värld och jag sätter stopp för vad som helst.
Jag får älska vem jag vill fast för dig låter det konstigt att jag kan älska den personen, men vet du vad det är min värld och sorry du fick inte den.
Men visst du kan få ta del av en liten bit och se hur roligt den kan vara med alla tråkigheter i bakgund och då kanske du inser varför jag gör som jag gör.
Man måste inse att man kan trotsa den gräns som finns får att få ut lyckan av det du behöver3 timmar för fångst

För det första kan jag säga att min planer blev onplanerade t max för kvällen och imon! Hade först inte alls tänkt åka upp till stallet då det fanns massvis med saker att göra hemma. Okej mamma hade lovat att ta hästarna åt Fideli så någon timme skadar ju inte. Krävde mat innan vi åkte och tacksam är jag för det. Mockade åt både Nellie och Beauti och timmen blev planerad längre då mamma tyckte jag skulle rida thiff trots allt att det inte var planerat. Javisst ska precis gå då Elin o Ann kommer tillbaka o säger att Amber inte går att fånga. Så tar med mig två grimmor för att underlätta att fånga in henne. Kommer upp till hästarna och sätter på Thifany grimman och tar bort grimskaftet för att göra det lättare att få tag på Amber vilket jag inte lyckas med. Efter tre timmar får vi äntligen tag på henne. O med allt det fick jag en motionerad Thifany som fick hänga med i svängarna för att fånga hennes egna dotter. Jag olika så mamma hade låg säkert tre kilo tyngre fötter då vi ej hade skor för hagen vilket resulterade i genomblöta skor. Samt så fick man väldigt ont i fötter och knän då der inte är plan mark i hagen.

så man e glad över att man e ledig imon o fick följa med till Kolmården med mammas jobb :)
oja allt e skrivet med mobilen ;)


en sådan dag då jag önskade jag ägde ett par krykor

Idag är en sådan dag, känns som jag har brutit höger foten vilket är smärtor sedan nellie trampade mig dock!
Men dess värre gör det onte i andra foten oxå och då skulle ett par krykor behövas! Dock kommer jag nog aldrig få äga ett par och det kanske man ska se som tur? ;)

jaow får hoppas det går över snart så man slipper hoppa runt på ett ben och ända ha ont :P Det var ju trots allt ett år sedan jag blev trampad illa oxå, så en tur i oturen repis här ;PJag skulle göra allt

Jag skulle göra allt för att få min vilja igenom, göra det som får mig att må bäst, Få folk att inse att det är just det som är bäst för mig just nu. Det finns saker jag vill göra men jag kan inte säga att det är det bästa för mig får jag vet att den persone naldrig kommer förstå att det är bäst för mig. Bara för att person alltid har funnits brevid mig och tror att det vet vad som är bäst för mig så är det inte så alltid tyvärr.

Vad mina drömmar är kan ingen veta, det är drömmar som jag aldrig har sagt eller skrivit till någon, det finns en sak jag vill göra men det tar imot att få det igenom. Men ne dag är det jag ka nsom kan stå där och visa att det var det här jag ville och se vad jag har nu.

Om jag kunde följa mig själv och bry mig om de som stoppar mig, bryta mig loss oh vara fri och lyssna på mig själv, jag tror det kan var det bästa för mig. 


Chill dag likaså chill vecka

Hmm helt okej skoldag idag faktiskt! på morgonen 2 timmars EV, sedan KLF och Städtid, Np vid 1 vilket gick helt okej, sedan iväg efter det ca 13.30 för tandis.
Och tandis var inte lika kul idag fast det är det nog aldrig ;) nä men drog ut en tand och just nu gör det skit ont ska ni veta!
Taggar ett riddpass med hästen istället för att åka till Målilla... Okej vill åka till Målilla oxå! Liksom se dackarna köra igen ;) Tycker det skulle sitta fint med att åka t målilla stället då det gör så ont i munnen!
Men det blir iaf den 12 juni istället :D

Imon slutar man 12.45 istället för halv tre :D och fredag är man ledig :D) Mer chill kan det inte bli just nu inom skolan ;) Och så har man lämnat in 2/4 arbeten oxå och hoppas få det andra färdiga imon och tors!


Happy Girl

eller nej, men vafan inte hänga läpp för livet ;) Få lite smått happy felings ibland. Liksom via musik elr vad man ska säga. Vissa låtar får mig att tänka just på en ända person! Och just då blir man så Happy! Fast samtidigt är det ågot som tar emot, ne nu ska jag fan inte vara negativ!
Inte vara negativt inställt livet inte det slutar bara ja... hur det nu ska sluta hmm.
I Wanna Dance Whit Somebody :D :D :D :D
Här så glad o vet inte vad jag ska göra................................. Kör mitt egna race nu, I´m Free!!! Elr jag jag hopppades det, ne fy på mig inte vara negativ!!! FY!! FY!!

Here i am, this is me...
Disco!

Just  nu sitter jag och har disco :) dock så kan jag inte dansa då jag blev trampad av Nellie idag - BAD! väldigt lycklig över att ha hittat basen på darton :') så gött ju ;)

Vart väldigt depp idag och det finns många anledningar till varför just där! Så orkade först inte åka upp till stallet men cyklade sen för att rida ut :) Fasiken vilken fin häst man har som e super glad! Red på det bettlösa och barbacka, vet väldigt vågat men fy vilken glad hästen man få då! fick se travaren i henne dag fy vilket steg asså! Och barbacka gjorde det bara mer Waow! Så ångrar inte att jag cyklade upp och red henne :) Inte lika roligt att bli trampad av Nellie dock men en dag vågar hon nog inte göra något hehe, hon stimmar upp och ska bara visa vem som bestämer men snart sitter hon klistret ;P

Imon ledig från skolan för Skol-DM och kommer hem ganska tidigt med, så soft dag utan att man får gå upp halv sex men det är inget imot att gå upp 4 ;)
5/5 = Motionens dag!

Idag har det varit Dackefejden hela dagen, vilket resulterar med ca 1,5 mils gående, tro mig! så ingen marknad idag då som man gå och äta upp sig hehe ;P utan ist blir man maybe av med några ;) Men vi tog hem allt iår igen, vilket är asgött ju! så för 4:dje året irad har tonår vunnit, äger vi elr? hmm tror det ;)

Men det räcker ju inte bara med att gått 1,5 mil heller utan man tar och cykla till Timmernabben vetja! så ca 1 mil dit sedan paus hos mormor och morfar för sedan hem den där milen igen ;D Cyklade på hela 20 minuter hem så ja en medelhastighet på 30km/h :P På vägen hem lyssnade man på musik och allt gick så mycket fotare då ;)

hoppas på att mitt nya liv har börjat idag så man kan komma tillbaka i form igen och går ner några för många kilo med :) Vill väga de där 50kg igen! livet var så mycket lättare då HAHA!! Lättare  Haha!!


för 1 år sedan

ja för snart ett år sedan hände något som förändarde hela mitt liv, ja något som bara vände på en minut kanppt en sekund.
mitt liv gick just då i tusen bitar tror mig...
Det var då det där Sms:et döck upp, det där sms:et jag aldrig ville få. Det var ett sms som fick mig att inse att personen inte gick att ändra på och att han tänkte på en ända sak!
Från den stunden får tankar genom mitt huvud, vad trodde jag att jag kunde förändra!? från första början visste jag att det aldrig skulle gå, men med tiden såg jag den lilla chans som fanns som var falsk. 
Det finns ingen annan person som har lyckas göra mig så ledsen som då, fy mitt liv var inte toppen precis. Jag vet hur glad jag var över honom och vad jag tyckte, ja det kan jag säga faktiskt. Men efter att han hade skrivit det där vände allt, det fanns inget kvar, Jag pratade aldrig mer med honom jag svarde aldrig på hans sms jag sökte aldrig kontakt med honom. 

Den vän som alltid fanns där just då var Charlie, det var han som såg till att han aldrig mer tog kontakt med mig. Jag vet att det var det bästa att personen aldrig fick reda på varför det blev som så. 
Hade inte Charlie varit där just då vet jag inte vad jag hade gjort med liv.

Tack vare Charlie behövde jag aldrig mer se personen och det var som först här om dagen jag såg honom för första gången sedan skolavslutningen, näst intill ett år sedan. Fy att se honom fick mig bara att må dåligt att passera honom gjorde det inte bättre, men inte enda ord eller blick blev det.

Jag är glad över att det blev som det blev och hade det hände för han var som sagt genom ruten som alla visste. det tog mig månader att tänka bort personen och känslan att han skulle kräva sanningen var hemsk. 

Jag är glad över det jag har idag och kan påstå att killar i min ålder är inte mogna men det finns dock udantag! Men överlag är de inte mogna för en sekund, det är därför jag alltid kommer umgås med äldre! De har ett helt annat tänk och tänker sig alltid för!

en sak som jag aldrig glömer är sms:et jag fick av min kompis i juli där det stod "Vet du vems nummer det här XxXxXXXx är? det ska vara någon Micke" asså idag kan jag skratta åt det faktiskt undra hur fan allt hänger ihop. För den Micke som hon undarde vem det var är han som äger halva mitt hjärta <3
Ja där ser man hur allt kan gå till. Kan säga att under det närmaste året har min uppfattning ändras om honom ;) finns en hel del saker som kan dras upp där massvis med saker som man gjorde oja :P Men idag är det han samma person som sms:ade min kompis föra sommaren som äger halva mitt hjärta <3!  

Får avslutade med att ålder är bara en siffra på ett papper!


Panik, Panik!

Jaow får snart eller rättare sagt har det! Just panik, nä men klarar inte ens att gå upp för trapperna här utan att får ont i benen. Kunde inte ens rida idag pga att jag hade så ont i knäna. Sen har jag skit ont i ryggen och kan knappt sitta upp eller ligga ner... Sen kan man ju till lägga att fotlederna inte heller är med på noterna.
Tror inte jag har haft så här ont på länge helt ärligt. Fy asså tänkt att en dag vara helt smärtfri, fri från alla smärtor i leder och ständig huvudvärk...
När det börjar ta imot i ridningen då börjar det allt gå lite långt, men men det är bara att fortsätta leva och hoppas på det bästa.
Mitt liv är inte lätt dels med smärtor men det finns mycket där till som gör det svårare, tro mig.


100år

Sitter just nu o äter o ja vad vi pratar om vill ingen vet ;) btw vi fick glass idag!

planerat mitt liv idag elr nja kanske inte på riktigt då ;) men typ mitt dröm liv :) bedriva shettis, russ och welsh avel, flytta t Skåne o Gotland, skaffa ett barn o få 4 barnbarn o bedriva stora anläggningar med mera, o sedan dö vid 100 :P rätt så Nice liv va :)

nu taggar vi teknik o no då ;)


God morgon

Idag väntas en helt vanlig fredag och det vill säga 2 timmars lektioner på morgonen sedan 2 timmars lunch o återigen 2 timmars lektioner så jag slutar vid halv tre idag... Börjar fundera på hur man har klarat av alla dessa fredagar i nian!? Dem är ju rena helvete om jag får säga själv!

igår så fixade vi nya glasögon to Me :) så det blir ett par svarta plus ett par solglasögon med! Och min syn hade blivit bättre oxå :D så man får hoppas att det går åt rätt håll nu ;)
ne nu ska jag dra t skolan och hstå ut hela dagen med smärtor o liknade.


Livet blev mer chill just nu!

Helt okej att skriva om Darcy Ward och Emil Sayfutdinov på Engelskan asså! så kanske det slutar med att man skriver om Dackarna också vem vet ;)

Och tänkt idag var jag också med på idrotten Woppa! men kände trots allt av smärtan men får hoppas att mamma kommer hem bra svar från läkaren idag! Så vi kan åka upp till Linköping på smärtutredning oså ;) Samt så man kan köpa Lite elr vänta det blir nog mycket hehe... nä men Cloetta ligger i närheten och de har ju 2:a sortering på godis och då blir det billgare :P

Senare drar man in till Kalmar för att kolla upp synen oså sen troligen stallet :)
Hittat galet fina käder till skolavslutning, 50 tal´s in my heart! så det blir troligen en 50 tals klänning elr något annat i den stilen!

Men engelskan slår allt! tror det är det sista vi gör i engelskan innan vi slutar och då vet man vad betyget blir ;) 


Some Pictures

Här kommer några bilder jag har fotat :)
...

It's to you I always will return


Upp och ner all day long

nä men ingen bra start på dagen precis.
Först bada typ i Rödfärg
Sedan trilla ner i det enda hål som finns
En ovillig häst hem som sedan bara ville ut

Men sedan gick det bara bättre o bättre!
en kanon fin häst på ridningen
inser vilka chill veckor jag har framför mig :)
Hoppas på att kunna åka till Torestorp o tävla dressyr!

Denna vecka börjar imon inom skolan och då NP i matte
Nästa vecka på måndag är jag ledig då det är DM. Är även ledig fredagen då vi kompar ut för söndagen i T-land.
Veckan därefter endast 3 dagar :D
Mail-adress: Wicki_10@hotmail.com
Bilder: fotograf.Wickiwallgren@gmail.com
Facebook: Wicki Wallgren
Twitter: Speedwaytjejen
Instagram: Speedwaytjejen
Youtube: 96miwi
Mobil: 072-575 67 94