Lite prat och inget mer !?

Hela dagen har varit att åka bil... fattar inte det liksom hela dagen borta bara för att man åker bil!?
Vi åkte smosagt vid elva helt chill så, framme vid kvart över två ungefär. Tre skulle jag in till läkaren och det ända var typ att beskriva vart man hade ont o så, som slutade med att ta de här och de här tabletterna så blir det nog bra. Hmm ja hlet okej så men att sitta och prata bort ca 1 timme där man kanske säger max 20 ord och läkaren pratar som om den pratade med en fem åring!! Nä lite smått panik där ett tag, tycker inte alls om sådana människor.. USH på det!!
Så vi åkte där ifrån vid fyra tror jag. Stannade till i Västervik och då var klockan cirkuus sex... Så kommer inte där ifrån förrens vid sju, hemma vid åtta. Så ja fördrar att gå upp väldigt tidigt ungefär vi 4/5 för att komma iväg och det händer något och vara hemma sju/åtta och ibland nio/tio till och med!
Men skulle skriva en smärtsak för varje dag hur allt har varit och så.. får se hur det slutar med den saken helt enkelt.
För det nadra är det riktigt oväder här! Regn och nästinpå Åska tror jag. Bara det inte åska inatt, för det är nog bland det värsta jag vet :S








Namn, Mail, Blogg,