Go Natt

Blir ett sent inlägg idag då jag har haft fullt upp all day long. sola so vanligt och har nu kopplat färdigt allt på min radiostyrdabil som jag gör på mekatroniken :)
lyckades även att överträffa mig själv ed på engelskan då jag skrev en text på ca 850 ord! vilket är mycket för mig ;) men det är så när man får skriva om något man kan *tummen upp*
kom hem vid fem tiden som vanligt, vilket är segt då mamma jobbar till tre på fredagar :P

Åkte upp till Stallet för att rida Nellie, blev en lång sträcka ut runda idag, då hon gick så bra igår. Idag fick hon galoppera väldigt långa sträckor för att göra av med energi och det fick gå i hennes tempo! även långa trav sträckor i hennes tempo för att hon ska få sträcka ut på sig, vilket hon inte har gjort sen vi flyttade dem ;) vi red ca 12,6 km varav galopp var 1,5km + 1,1 km ock lika så trav, resten var skritt såklart ;)

Kvällen har jag umgåtts med Jocke så först va vi på Frasses och åt o sen har vi bara suttit hemma o kollat på tv.

imon åker jag in till Kalmar o sen blir det nabben för att kolla GP :D

Go Natter alla ;)
Bra comeback!

Hopptränade med Nellie idag som sagt och det var första riktiga träningen sen kraschen och idag kunde man inte tro att det Nellie som vart med om det, för det märktes inte på henne iaf, när hon satte det ena efter en andra hindret på en meter med oxrar oså! det var mer jag som hade tagit "stryck" av kraschen. dessutom har inte Nellie o jag hoppat högre än 90cm o ikv var det 1m på aalla utom ett som var på 90cm
så kvällens pass vart grymt och mäktigt och nu vet vi att Nellie kan och han lätt kan lägga saker bakom sig och inte älta det som en vis Thifany kunde upp till 1 år ungefär.
så imon får Nellie ett gutt pass ute skogen efter kvällens grymmaste hopp-pass ;)
stallet next!

redig chilldag idag! nog med att vara ledig igår så var jag bara på de två första lektionerna i skolan idag :P
så kopplade bara upp lite på väggen o antecknade lite sen, hämtade min iPad idag :D så nu haver jag den!

Skulle på läkarebesök här hemma i Mönsterås vid halv 1 så var tvungen att gå vid 11 från skolan för att hinna med bussarna oså ;)
Ska till röntgen någon gång de närmaste dagarna för att röntga axeln och handleden, då axeln inte har varit riktigt okej och min handled har varit blå så länge nu så de ska kolla upp vad det är ;)
var klar där vid 1 så har chillat fram tills nu :) ska snart upp till stallet för sedan åka på hoppträning uppe på B-ropp, fick hem mitt bett idag :D äntligen har jag mitt gummibett! så ska nog testa det idag :)
bettet på bilden ;)
god morgon

ätit frukost percis så nu ska jag ner i källaren och hämta min gamla tretorn stövlar. Ska iväg och kolla på några fjordingar sen.

April månad är en månad då det är fullt upp! nästa helg ska jag in till kalmar o fixa saker ;) 17 april ska ja till Väterviks sjukhus. Har 3 NP i svenskan varav jag redan ha gjort ett, det muntliga som jag fick B på :) sen helgen efter nästa ska jag till Micke och åka på Lag cupen i vetlanda för att få se speedway "live" igen efter flera månader :)
sen på valborg och jag ev till ullared :)
så det är april månad det ;)Picture

en liten bild, är hemma idag och gör inget, ska fixa det sista inför det muntilga NP imon o rida hästen senare ikv ;)är nog egentligen den mest lyckligaste

Fast just nu känns jag inte så lycklig tyvärr eller glad snarare sagt. för lycklig eller positiv är jag nog inombords trots allt.
2013 har varit rikitgt bra och allt börjar falla på plats äntligen! jag det rätt så bra i mitt liv faktiskt, jag har världens finaste kille som tyvärr bor 9 mil ifrån mig och därför kan vi träffas så ofta tyvärr, vilket gör att jag som idag känner mig tom och ledsen. Men när vi väl är tillsammans då känns allt så himla bra då det har varit lite trassligt till en början pga vissa saker. Men allt sånt är löst nu så det är toppen :D
Jag har i stort sätt en egen häst fast inte jag som står ägare på den, men jag bestämmer i stort själv vad jag vill göra med henne. Sen så har vi flyttat hästarna till eget och det känns som det kommer ge massvis med fördelar faktiskt, för nu kan jag träna för vem jag vill och jag har tillgång till ridbana som endast ligger 25min ridväg i från stallet :)
Skolan är det rikitgt bra fast jag har valt det på ett lite annorlunda sätt eller vad man ska säga, då jag endast går med killar eller min klass består endast av killar så jag umgås med killar i stort sätt av min vardag och även på fritiden! dock måste jag välja inriktning då jag inte rikitg har bestämmt mig, antigen får jag läsa 2år till, alltså 4 år kvar eller så ev endast läsa 2år till, vilket känns passande då jag faktsikt är lite skoltrött oså ;)
 
Så livet är rätt så bra förutom att saknaden är förstor vilket påverkar vardagen!Speedway :D

Kollar på speedway vilket inte har gjorts sen gp:et ;)
Just nu leder North *tummen upp* dock tycker jag det har blivit allt för många omkull körningar och förstår varför England inte har omstarter när de kör omkull för det skulle ta för lång tid helt enkelt ;)
North vann i övrigt o tycker att han kör riktigt bra faktiskt :)

Mail-adress: Wicki_10@hotmail.com
Bilder: fotograf.Wickiwallgren@gmail.com
Facebook: Wicki Wallgren
Twitter: Speedwaytjejen
Instagram: Speedwaytjejen
Youtube: 96miwi
Mobil: 072-575 67 94