GP:et snodde Kvällen

Hade tänkt att blogga lite bättre ikväll, men GP:et tog hela kvällen istället :) o jag vill inte missa GP:t det bara är så. Jonsson tog silver och dansken ja Nicki tog Guldet... hmm bättre att Jonsson skulle ha tagit det eler Lindgren som var "tvungen" att köra om kull i semi:n tyvärr...
Blir nog inte så mycket bloggande förrens den 8:de Aug då jag har semster utan dator :P



30 min om dagen

Nellie håller just nu på att sättas igång efter skadan.
Det är 30 min skritt om dagen som gäller, så skogen är det bästa sättet att välja men insekterna tar kol å en ;)



ingen dator tillgodo

Inte haft tillgång till någon dator igår så därför inget inlägg. Men fick 5 minuter över till att skriva det är :)
Det långa inlägget kommer komma när jag har tid och orkar.
Snart blir det stallet igen som vanligt! Nellie håller ju på att sättas igång så det är måste just nu ;)
Känner att jag behöver planera upp allt sen efter jag har kommit hem från Gotland sista "semstern" på det hät lovet för sen är det två hästar som ska ridas om dagen sen är det snart skola oja hur ska tiden räcka till?? men fixar nog det ändon :)
 



Ny header

Fixade ny header då det behövdes lite nya bilder ;)
Har fixat med den i ca 3 timmar tror jag och blev färdig nu, så säger god natt nu.
Hoppas ny gillade den :)



Jag bara säger det!

Speedway igår... och det slutade ju inte som bäst oss asså Dackarna... Förlorade med 2 poäng mot bottenlaget Vargarna, Det kan kännas jävligt surt men ett spel är ett spel och det kan gå hur som helst. 
Menmen Nicki kör ju sitt egna race som vanligt... egoist som han är så ska han bara fram och skiter i ve mdet är som är runt om kring honom, om det så är lagkamraten eller motståndaren så kvittar det för honom... De log ju med 5-1 läge men Nicki körde ut Klidemand i staket och förlorade på det..
Om Nicki byter till Dackarna någon gång i framtiden ja då tänker jag heja på något annat lag, för Nicki är den sista jag hejar på! Jag bara säger det...
 
Dackarna behöver nu byta ut sin laguppställning den håller helt enkelt inte, Davidsson håller inte måttet längre... och våra resever inte kan köra gör det inte bättre heller, men ryktet går att Davidsson får lämna över sin plats till Tai vilket låter lovande! samt att den finns andra förare som ska köra... Återstår att se hur det bli helt enkelt ;)



Stallet all day...

Vart stallet hela dagen frams tills nu... 
Börjat rida Nellie igen nu :) och idag blev det inget träd ivägen iaf, endast ett utbrott fick hon på insketerna. Men hon är väldigt fin i sig.
Snart tillbaka till stallet för att släppa ut Pascal & Thifany de fick komma in en liten stund från den otroliga värmen!
Smörjt upp nästan allt i läder väg nu :P återstår bara ca 2 sadlar och ca 3 träns kvar... Från första början vart de 3 sadlar, 6 träns, 1 matrnigal, 1 par stövlar samt 2 grimmor... så snart äro allt fixat :)



Åker iväg...

Ikväll blir det åka till Målilla för Speedway!
Mår bättre nu, men det finns fortfarande kvar där och påminner mig. Tänk om jag vågade göra det jag vill, lite på det och får mina drömmar att gå i uppfyllese.. en hög önskan det.
Nu mot pappa för sedan åka vidare.
Ev om jag orkar kommer det att komms ett kanske intressant inlägg här på bloggen.
 



Det känns inte helt okej

Mår inte alls bra just nu o nej jag är inte sjuk...
Kan inte skriva helt rätt just i nulägge så det blir inte så mkt inlägg idag tror jag... Vet att jag hade lovat men det är något som har brutit igenom mig just nu... 
Alltså för mycket tankar och för mycket drömmar...
Snart kommer Odett hit och ja vi får la se vad vi hittar på helt enkelt...
Ikv har jag planer för annat måste bra prata med min far om det, men kan inte just nu på grund av hur jag mår...



Okej okej Jag lever!!

Jag lever men en vecka på gotland tar man vara på länge det bara e så ;) Så jag har bara fått känna att nu är jag hemma igen känslan, så därför la jag bloggen åt sidan ett tag! 
Men lugn jag är tillbaka igen, och förhoppningsviss bättre uppdatering oxå!
Imon kommer det nog ett X antal inlägg iaf... finns en hel del att skriva om så lite har ni att vänta er :)
 
Nog med det åker jag tillbaka till Ön igen den 3 aug och stannar tills 7 aug om inte kanske lite längre :) 
men mer uppdatringar + bilder imon! :)
 
...



Gotland regnar bort

Dålig uppdatering jag vet, men har inte haft tillgång till någon dator och min mobil lever sitt egna lilla liv ;)
Men vädret har inte varit på topp här på ön så inget solande här inte, vart inne i Visby men det var väldigt dött för att vara den här tiden på året ;)
Imon ska jag fota på Hemseortens RK och får hoppas att vädret är med mig så det blir lite sol så det blir bra bilder. Sen på kvällen åker vi till Fårö för lite bus mehe...
Ja mycket mer har inte hänt mer än att vi har sett slut på alla filmer så vi får se de om igen...



1 timme

nästan packat färdigt och vi åker om en timme ungefär, känner att det kanske e dags att fixa det sista, samt klä på sig oså ;)
Blir på gotland hela denna vecka och uppdatering på plats ker självklart.
nä nu ska packa :)



Det är bara med dig jag är lycklig <33

Jag kan se ut att vara glad hela tiden på utsidan... ni kanske tror att det är så men nej det är inte så... Hur jag skriver här på bloggen kan också får er att tro att jag glad jämt... men nej så är det inte... 
Varje dag är jag ledsen på insidan på något sätt och det är ingen som ser det..
Anledningen är att jag saknar en person så grymt mycket varje dag. Varje gång jag tänker på honom saknar jag han något så grymt mycket. Jag trodde inte att man kunde sakna en person så mycket... Men de stunder jag är med honom känner jag mig glad och lycklig men aldrig ledsen, det är bara här hemma där ingen ser som jag är ledsen på insidan... Jag tänker inte skriva ut vem personen är för då skulle jag bara får mer skit, det är jag nästan säker på.. Jag vill ha honom för mig själv och glädjas utav de stunder vi träffas och ingen ska någonsin få förstöra det.. Aldrig!
Jag är lycklig när jag är hos dig, men att gå ifrån dig och veta att det är länge tills näst är grymt svårt. men det är bara med dig jag är lycklig det är så <33



Allt inhandlat

Känner mig grymt stolt över mig idag! Köptte endast det jag skulle och det var en bikini och det köpte jag! Så nu har jag en ny som inte är för liten som den andra ;)
Blev en mest USA stilen men inte som alla andra tror jag, och hör o häpna men jag har inte badat än iår :P känner verkligen som det inte kommer bli något heller hehe...
Nog med köpte jag en film för 20kr och åter igen var det Ingen Kan Älska Som Vi fast den här gången i första upplagan då den andra vart lite dålig kvalite på och jag ville helst ha första med det "riktiga" omslaget på ;)
Tyckte faktiskt den var värd 20kr fast den egentligen kostde 59kr :P



Kalmar 11.05

God morgon alles!
tar bussen in till Kalmar idag med Odett o Petra. Kom nyss på att jag inga pengar har endast bara lite... Så får se hur jag löser det med shopping biten ;)
så snart ska jag gå upp för att sedan ta 11.05 bussen t kalmar.



Grattis Danmark

Motvilligt får jag säga Grattis till Guldet Danmark! Som Svensk ville man ju att Sverige skulle ta Guldet men ikväll vart det tufft som jag trodde. Australien tog silver men var väldigt nära guldet ett tag och jag hoppades verkligen då att dem skulle ta det faktiskt, hade hellre sett Australien ta guldet en Danmark.
Om Bronset slog vi Svenskar med Ryssarna, och jag vet verkligen inte vilken sida jag skulle stå på asså, Tyckte verkligen att Ryssarna var värda att bli placerade för en gångs skull när dem äntligen hade lyckas ta sig till finalen. 
Medans man tyckte att Svenskarna skulle ta det såklart. Men Ryssarna tog det till slut och vi Svenskar blev sist faktiskt...
s



Fullt upp!

Fyy känner att jag ihnte hinner att blogga just nu. men lugn det finns så nycket jag vill bloggaom egentligen så det kommer! 
Hela den här veckan har varit intill fullbokad faktiskt, eller har inte haft tillgång till Internet ;)
Tis-Tors vart jag ju i Byxelkrok som sagt var och hade sketans kul och trevligt, sen nu den här helgen har jag varit i O-hamn för att ser Båtrace som inte alls är min grej, iaf inte på fotosidan! 
Nog med det så blir det Gotland nästa vecka, bokat in mig på en tävling för att fota så får se hur vädret är och så, men det blir mer fotografering lovar er!
 
Om ca 7 min är det Speedway som gäller skulle helst vilja vara på plats i Målilla men får nöja mig med Tv:n ikv ;)



GB ute Denmark inne

Inget GB till Finalen istället får vi nöja oss med tuffa Denmark.
Danmark körde hårt igår och GB hade ingen chans på slutet i början såg det lovande ut för dem, men danmark köre fullt ut och tog segern med stora steg utan att ha använt sin joker! 
På Lördag blir det en riktigt tuff match för alla som ska köra! Med danmark med så ser tufft ut.
Självklart hoppas jag på att Sverige tar hem allt, men även att ryssarna ska lyckas. Men med danmark blir tufft kan jag tänka mig, MJJ kör grymt på bra i mållila då det är hans hemma banna och kan håva in stora poäng.
Woffinden körde väldigt bra igår och ser väldigt lovande ut för Dackarna, inget att klaga på. Tycker det var en pra satsning av Dackarna helt klart!S



öland :)

på väg mot byxelkrok aka kroken på Öland nu :) om en vecka är man på väg till Gotland Me :)



Inget GB till finalen....Än

Såg helt klart bra ut i början! Och skulle nog har blivit så om inte två stopp att uppståt! Det var två stopp för mycket för GB men det tar det nog i Race Off sen ;)

Vann det gjorde Australien som tur var på sitt sätt ;) vill j uha dem i finlaen också, men som sagt GB tycker jag är mer värda det, men jaja maskiner är maskiner helt klart!
Sist kom iaf Tyskland men dem körde grymt bra på slutet minsann, Tyskarna kan de också efter tids nog :P


GB Äger

GB Äger och Tyskland Suger, Australien hänger med som dem ska och Tjeckien finns bara till. Precis Som det ska vara! :)


Hoppas på GB eller Australien till Final

Speedway om en halv timme på TV:n, hoppas att GB går vidare till finalen och att Australien går till Race off samt tyskarna kanske :P vet inte hur dem kör då man sällan ser dem köra här i Sverige eller på GP:et faktiskt! Men blir ruskigt att se de kanske har helt Crazy förare som tar hem allt? Men hoppas verkligen att GB vinner ikv! Så det blir Sverige, Ryssland och GB som möts i Finalen plus Australien eller Polen :) Då kan det bli värt att följa :)
 
Varför GB ska vinna är för att Woffinden kör för dem samt Scott, Kling och Chris Harris och de är duktiga förare och värda till final ;)



Ständiga problem eller...

Ständiga probelm eller?
Den bärbara Darton har tagit år på sig att säga att det inte funkade för stunden idag, men insåg efter en timme och inget svar så vart det nog som var tokigt och mycket riktigt var det med! Så felsäkerläge var det som väntade för darton och nu gården mycket bättre men är inte helt okej än... Men avinstallerar lite program som jag har laddat ner så den kanske bli bättre! men det tar sin lilla tid att göra det med ;)



Dåligt Mobil, Gammal Dator & en dator som aldrig svarar...

Tror att min mobil är dum igen så den kanske inte kan ta emot sms längre... Fy tycker inte om det!
Och när jag skulle installera den på Dartorn så är den för gammal, Har ju XP på min och det tycker jag fungerar bäst för det jag häller på med! :) Men vissa program kan den inte ta och ett av dem var mobilen... Tänkte ladda över lite allt möjligt till darton från mobilen så det blir mer utrymme i mobilen så den förhoppningsvis kan ta emot sms! Så testade med våran andra dator en Vista som troligen tar emot programet, men den darton är slutkörd så antigen svarar den inte på program eller så tar det flera år känns det som för att den ska svara... Har nog väntat i 10 minuter nu och som först då kom det upp något -.-

Blir trött på mobilen som ska tjabba om minnet hela tiden och inte kunna ta emot sms, dels så har jag nog över 5000 sms i mobilen men vill liksom inte radera dem faktsikt ;) Ny telefon är allt vad jag behöver! ;)



Victor till Dackarna!

Victor Palovaara har nu byt till Dackarna från Valsarna. 
Så lite nytt igen i Dackarna, 3 nya förare till Dackarna på kort tid! :) D



Jag Gråter Bara I Regnet - 1:A!!!!

Åkte även idag till Eriksmåla för att igen det jag gick miste om ;) Igår så blev vi uteslutna i första LD, kom till fyran och inte längre. Tankarna var det vanliga som har varit i två hela j'vla år! 
Andra LD taggade vi om och la upp en helt annan ridning! Fick en helt annan häst på framhoppningen och inne på banan slår allt just för den studen, vi kom i mål med endast 12 fel varav de två stoppen var mitt, men att hon skulle gå noll-nolla skulle varit för stort!
 
Tänkte efter att nu vet jag precuis hur jag ska rida och nu ska jag minsann visa att vi kan, Imorgon gäller det helt klart! 
Det regnade konstant hela tiden sen vi kom till jag hade slutat rida så framridingen vart inte toppen precis, och på framhoppningen var det inte samma häst som igår... Men bättre iaf!
In på banan hästen kör järnet klipper alla jinder i grunden, Tanken var självklart ska jag utgå och nöja mig det jag har?? hmm njä vi kör vidare! Och fy vad hästen var med på noterna :') Det gick så bra att till och med funktionerna fick flytta påsig :P Men vi kom i mål fel fria! :') Lika med att jag blir placerad och inte nog med et hästen hade näst bästa tid :O Fy vad jag kände mig grym för en stund!
Den lyckan kan ingen ta ifrån mig Aldrig! Det var två hela j'vla år sen vi gick från att nolla allt till att bli uteslutna iallt! 
Jag gråter bara i regnetT



Ryssland till Final!! :D

Så jävla grymt sista heat det var! Emil Sayfutdinov är bara så grym tog nästan alla heat segrar :D Så Ryssland gick direkt vidare till Finalen :) Så jävla kul att Sverige får möta dem! 
Men Sayfutdinov var bäst ikv helt klart!



Eriksmåla nästa :)

Sitter nu i bilen på väg t Eriksmåla :) vi befinner oss bara några mil norr om Kalmar. Hästen vart lika skitig som hon brukar men faktiskt lite mindre idag o det är redan fixat :) nu hoppas jag på att det går bra och att vädret är på våran sida ;)




Åska...

Kom hem från stallet vid nio typ... Hästen är tvätt och när jag lämnade så var fortfarande vit :)
Allt är packat och klart och vi kör själva imon! ska bli kul att se hur det går för mamma när hon ska köra, hon har endast kört kortare sträckor och imon blir det en hel del ända till Eriksmåla! Jag tycker det är rätt så skönt att köra själv, främst att man kan åka hem när man vill och även att jag upplever att Thifany står mycket bättre själv i ett vanligt släp. Sen tycker jag att det lugnare oså med :)
 
Nog med det så kommer man väl inte sova något inatt då det ska bli åska... Och när det Åskar ja då tycker iaf inte jag att det är kul, kan inte sova då...
Så lär nog vara trött imon då man ska upp vid halv sex, men det kanske går bättre för mig om jag har mindre energi att fokusera på annat ;) men lite sömn kan man behöva! :)
 
Så nu ska jag sova ;) ZzzZzzZzzZzzZ



Små Staden - SvartVit

 
 
 
 
 
 
 



Små Staden - Färg

 
 
 
 
 



Små staden - Sepia

 
 
 
 
 



Eriksmåla igen :)

Nu ihelgen ska jag tävla Thifany i Eriksmåla, dels bara 3 LD men vi har vi har kämpat fullt ut med att komma tillbaka! Vi tävlade ju upp till LC o trännade på LB ett tag.
 
Men i Eriksmåla har jag tävlat 2 gånger förrut faktiskt :) Första gången var med Pascal föra Ridskoleponnyn jag red i ett halv år ungefär! Det gick som de gick men det vart kul och det var det som var målet ;)
Föra gången var 2010 då starade jag två LD med Thifany och jag jag blev placerad i båda klasserna vilket blir att vi var noll-nolla i båda :') 
1:a i Eriksmåla - 2010
 
Bild från 2010 i Eriksmåla
 
Resultaten som blir ska inte förstöra mn lycka för Eriksmåla, likaså är det med Högsby med! Jag har alltid varit glad efter jag har tävlat där och står det Ute på pappret så ska jag inte gå ner mig idet utan jag ska fortsätta kämpa med henne för att 0 ska stå pappret igen!
 
Igår gjorde hon jätte fina galoppombyten, vilket har kommit fram på väldigt kort tid faktiskt! Tänk när hon var åtta åt var det första gången hon galopperade under ryttare! När hon kom till Ridskolan kunde hon i fatta galopp ibland... Och nu går hon fortfarande i ridskolan och tävlar dressyr med mig med godkända resultat. 3år är det som har lagts ner och fler år kvar!
Dressyrtävling i Torestorp - 2012
 



12,45!!

Vaknade vid 11,17 men somnade om och helt plötsligt var klockan 12,45!! hmm ja mamma kommer hem vid 15,00 så ja, det var nog på tden att gå upp då. Hade lätt kunnat sova lite till och säkert fram till 15.00.
Men imon är det Tävling och då ska vi lasta vid halv sju och måste gå upp tidigt, eller tidigt är det ju inte så faktiskt, när man går vid fyra/fem då är det tidigt kan jag säga ;)
 
Upp sen och göra iordning allt inför tävlingen imon! Tvätta hästen som kan ta en stund då det är upp till hästen hur hon söter sig helt enkelt! Sen packa och fixa det sista med hästen resulterar med att man är på väg runt åtta som vanligt :P
 
I övrigt fick jag hem min film idag! och den funkade med :) så 53kr var den värd faktiskt!
Bjuder på lite bilder från Astrids snart fast bara från Små staden då jag inte fotade något mer ;P
 
 



Hoppträning - Thifany

Som sagt var det hoppträning ikv! Inför Eriksmåla som är på Lördag och Söndag :) Så hoppträning gick hysat men iaf så åkte jag inte av *tummen upp* Men några stopp blev det trots allt, men hoppade iaf :) 
Hoppade en bana på 80cm det jag ska hoppa i helgen och det gick helt okej! vet iaf hur jag ska gör nu när vi kommer i fel läge oså! Men grymt vad ponnyn bjöd vissa hinder o så fin hon var på slutet.
Kommer upp film sen när jag har hittat ett program som funkar för mitt fil format på filmerna!
 
Bild från filmen!



HAHA!! - Jag Lyckas med allt!

Läste lite gamla inlägg på en blogg jag hade skrivit och fick se det här "Micke pratade med pesi och mig om idrotts saken. hans kommentar "så du menar att id-betyget går före dem andra" haha den var den mest sämsta alltså, självklart att dem andra ämnena går före XP
Asså Micke var nog den mest konstigaste läraren jag har haft!! Han älskade på något sätt att bråka med mig, Men han lyckades aldrig "sätta" dit mig faktiskt utan det var mer jag som likades med det ;P 
Oja jag äger på att bråka med lärare, så varför mina betyg ser som de gör finns det en anledning. Men Micke tar verkligen hem priset på det asså! Med att sätta IG men sen ändon sätta G då man lyckas övertyga han mot hans vilja :P



Tai Woffinden till Dackarna! :)

JAAAAAAAAA!!!!!!!
Nä men Tai Woffinden ska köra för Dackarna nu :) Såg honom på TV när han körde i England och shit vad grym han är!! Tror det kan vara något bra för Dackarna nu när skadorna att rullat in igen... 
Så det lär nog bli bra tillslut! Så nu får vi bara hoppas att han kör lika bra i Sverige också! Dess värre försvann Scott Nicholls men har är skadad just nu så ja...
Men får hoppas att att Dudek & Darcy kommer tillbaka snart också, så är teamet toppat igen! :)



Trött.se

Fick tvinga mig klockan 6 idag då jag skulle med mamma ut och ta badprover. nog med det så sovjag knappt något - kunde helt enkelt i somna igår...

Men vart runt i hela kommunen och tagit badprover vilket resulterar över 120km med bil typ. men jag man får ju reda på hur varmt det är i vattnet iaf! som varmast hade vi 21.5 grader tror jag och kallast 19 grader...
Sett på film med en killkompis över Youtube, vi snakade sammtidigt i chaten som vi kollade på filmen :P.

Senare ikväll blir det hoppträning :) gårdagen kan vi dra ett streck över tycker jag, helt enkelt för mycket som hände igår...


Svensk Musik

Städa,Städa och åter städa det är vad man ska göra idag -.- Städa är inte riktigt min sak och mitt rum ser ut som tredje världskriget eller vi nog inne på 17 världskriget nu ;)
Så städa är inte min grej helt enkelt
Lyssnar på Svensk musik idag faktiskt :P Freestyle, Snowstorm, Factory & Magnum Bonum får stå för musiken idag! Alla 70 talister tror jag :P
Stallet senare får se hur det går att rida idag då jag fick världens sår på ena fingret och det har inte lagt sig än... Samt så ska jag cykla upp -.-



O-hamn...

Kunde sova längre än till halv 10 i dag, men blev sedan väckte av mor min då jag skulle iväg t oskarshamn. Så hela förmiddagen fram tills nu har jag varit O-hamn, köpte en laddare t mobilen, då min är spårlöst borta ;P
Senare ska jag upp till stallet och rida hästen, blir ett dressyrpass idag, hoppas hon inte är allt för pigg idag!
Just nu sitter jag lyssnar på Freestyle ett av de bästa banden som finns! :)



10:an är nog bäst ;)

Fick mig många goa skratt för en stund när man kollade på 10:an på TV. Hör och häpna men jag såg fktiskt på TV ikv!
Men det var faktiskt Speedway så all tv tittande består av Speedway faktiskt och de få gånger de har något med Hästsport att göra! Annars är tv inet för mig ;)
Det var  Wolverhampton Birmingham som mötes ikv, oja de är från England, Lindgren och Thorssell körde båda för Wolverhampton! Och får lov att säga att Lindgren körde jätte bra Ikv! och Thorssell var rktigt grym han med!
Sluatde 49-41 till Wolver's! Så imon går det nog säkert bra för Dackarna ;)



Hemma

Kom nyss hem från stallet, som tur var slapp jag cykla hem :P Underlaget på vägen är så trög som man kommer knappt någon stans...
Mem red ut och fy vad mycket insekter det är ute nu! Int kul iaf, men hästen var fin och gick hyfsat tempo!
Nu ska jag äta lite oxh ja sen så vet jag inte :P



Stallet next!

Cyklar snart upp till Stallet, väntar bara på att min mobil ska ladda 1% till så är den full laddad!
Blir att rida ut tror jag, är fint väder ute och då passar det ju bra att rida ut plus att hon har vilat lite nu, så det blir en mjukstart, samt att hon har fått nya skor på sig då hon hade tappat en förra veckan!
Jaop ta någon glass på vägen tror jag ;)
Så nu har min mobil laddad 100% så bara att byta om oså :P



12 timmars sömn :D

Sov hela 12 timmar i natt :) Så himmla gutt asså :D visligen somande jag vid 12 i natt, men vaknade vid 12 idag så Yuop det var gött! sen så halv sov jag mellan tre och sju igår oxå hehe :P snacka om att vara trött om något ;P
Har insett hur dåligt mitt morgon humör är faktsikt, Fy vad jag kan vara trött på allt och alla just då, men efter någon timme så går det helt okej ;)
En sak som är ännu jobbigare är att jämt fryser om fötterna när jag vaknar men det är för att jag sparkars när jag sover och då vrider sig hela täcket haha!! Vet när man var mindre det fanns ingen som ville sova med en typ, och på läger och sånt när man skulle sova tsm, å fick jag alltid sova längst ut och vaknade oftast helt ensam i sängen :P medans de andra vart tre i en då vi hade de på rad ;)
Ja har ätit frukost idag iaf :) vilket var gott efter helgens onytiga helg ;)
Har hästen idag och en vecka fram över :) har inte ridit på evigheter känns det som, i fredags red jag bara ut mendet var inte så mkt mer, sen var det inte sen skolan slutade faktiskt!
Så hela den här veckan består av att träna inför helgen o hoppas att jag inte dör allt för mycket när jag ska tävla
;)



Vet inte var det är :(

men på senaste tid har jag knappt kunnat äta något... Det går helt enkelt inte, mår dåligt över det. Och blir jag för jungrig då kan jag inte äta någonting då heller för då mår jag riktigt illa. Frukost för mig är nog bland det viktigaste men ibland så kanj ag bara äta 1/5 av frukosten oja det är inte så mycket...
Igår åt jag 1/5 av frukosten och egentligen skulle jag behövt hela då jag dygnade den natten mot allt typ, sämsta dagen av alla...
Dagen bestod av
* 1/5 frukost (flingor&fil)
* Kladdkaka & Vatten
* Glass
* Chips
Och det täckte upp ca 29 timmar... hmm vart väl hungrig som sagt men kände att jag var så pass hungrig att om jag åt något så skulle jag på så dåligt sen... så Isglass är det ända som går ner typ...
Och idag ska vi nog inte nämna ens, vart uppe i ca 14 timmar och ätit
* En liten skål fil, 2 mackor & " glas juice - Fullr normal frukost och vart nog för att jag inte åt så mycket dagen innan.
* Lite godis, samt lite Festis
* En varm macka och vatten
Hmm ja hungrig är jag nu men kan inte äta något utan att må dåligt sen...
Så mår jätte dåligt i huvudet över att inte har ätit något alls i helgen... Och någon vetetig mat blir det inte nu under sommaren heller då man går hemma själv, Lite frukost vid 11, någon godis bit på sin höjd och sen lite mat på kvällen vid sex typ... Hmm ja vet inte hur det ska sluta men bra känns det inte...




Mail-adress: [email protected]
Bilder: [email protected]
Facebook: Wicki Wallgren
Twitter: Speedwaytjejen
Instagram: Speedwaytjejen
Youtube: 96miwi
Mobil: 072-575 67 94